Μια ματιά στο Nike Dunk Low SP “Ceramic” & “Veneer”

τον περασμένο μήνα, αποκαλύψαμε ότι το Ultra Byped “Ugly Duckling Pack” έκανε μια επιστροφή, καθώς και τώρα, είμαστε Λαμβάνοντας μια ματιά σε δύο από τα τρία χρώματα, δηλαδή το Nike Dunk Low SP “κεραμικό” καθώς και το “καπλαμά”. Πολύ πρώτα αποκάλυψαν όλη τη μέθοδο το 2001, όταν έγινε μόνο για την Ιαπωνία, τελικά παίρνουν μια παγκόσμια απελευθέρωση σύντομα!

Συνεχίζοντας από το “δαμάσκηνο” που επανεκδόθηκε νωρίτερα αυτό το έτος, το “κεραμικό” είναι ζωγραφισμένο σε ένα πορτοκαλί και μαύρο συνδυασμό χρωμάτων με “nori” φιλικές προς το περιβάλλον τόνες, ενώ το “καπλαμά” επιλέγει ένα οικολογικό Φιλικός και μοβ συνδυασμός που φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το Nike SB Dunk High “Skunk 420” από το 2010.

Εικόνα μέσω Repgod888

Εικόνα μέσω Repgod888

Εικόνα μέσω Repgod888
Και τα δύο χαμηλά ζεύγη είναι φτιαγμένα από το βουτυρώδες ομαλό σουέτ, ενώ ένα swoosh κομψά γλιστράει στα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ, ολοκληρώνοντας τα παραδοσιακά χρώματα.

Ενώ το Nike Dunk Low SP “κεραμικό” καθώς και το “καπλαμά” δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επισήμως, η φήμη έχει ότι θα επιστρέψουν μόλις την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο εάν Θέλετε ένα ζευγάρι! Ας καταλάβουμε ποια χρωματισμό θα κάνατε, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, ο Virgil Abloh μόλις πρόσφατα διώχησε το off-λευκό x nike dunk χαμηλό “λευκό”!

Εικόνα μέσω Repgod888

Εικόνα μέσω Repgod888

Εικόνα μέσω Repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *