Ένα νέο Air Jordan 1 Mid “Light Small Grey” Colourway είναι στη μέθοδο

Η μεσαία έκδοση της φημισμένης Air Jordan 1 Silhouette του Michael Jordan έχει εμφανιστεί σε διάφορες ενδυμασίες κατά τη διάρκεια των ετών, πολύ πιο συγκεκριμένα τους τελευταίους μήνες Εξυπηρετώντας τον εαυτό του ως κενό καμβά για collabs καθώς και vintage colourways. Όσο για το νεότερο σύνολο του, ένα νέο Air Jordan 1 Mid “Light Small Gray” έχει μόλις προσχωρήσει στη σειρά που έφερε μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την προκαταρκτική έκδοση που έπεσε το 2020.

Το ζευγάρι ξεκινά με μια καθαρή λευκή δερμάτινη βάση που αναπτύσσει τα διάτρητα κιβώτια δακτύλων καθώς και τα παράθυρα τετάρτα. Οι επικαλύψεις πάνελ στη συνέχεια, απολαμβάνουν έναν τόνο “ελαφρύς γκρι καπνού”, αν και κάπως πιο σκούρο από το πρώτο.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Μια ποπ αντίθεση ενώνει τον συνδυασμό χρωμάτων μέσω των μαύρων περιλαίμιων, καθώς και των λογότυπων SWOOSH στα πλευρικά καθώς και στα μεσαία πλευρικά τοιχώματα που έρχονται ραμμένα με λευκά νήματα. Η οριστικοποίηση του πολυπόθητου στυλ AJ1 είναι οι γλώσσες υψηλής ποιότητας Jumpman, το λογότυπο των φτερούγες που καταστρέφονται στα περιλαίμια, καθώς και μια μέση σόλα αέρα πλήρους μήκους κάτω από τα πόδια.

Θα το κάνει αυτό το έτος η Air Jordan 1 Mid “Mid” Light Small Grey “; Ας καταλάβουμε καθώς και βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ για να μείνετε στην κατανόηση όλων των πιο πρόσφατων σταγόνων Nike. Σε παρόμοια νέα, εδώ είναι η καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Air Jordan 1 High OG “Rebellionaire”.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *