Τα Asics και 24 κιλών επανενώνονται για ένα πολυτελές Gel-Lyte III

ASICS έχει επανασυνδέσει το ισπανικό κατάστημα πάνινα παπούτσια 24 κιλών για μια νέα λήψη της σιλουέτας Gel-Lyte III. Το πάνινο παπούτσι εμπνέεται από τη σιδηροδρομική διαδρομή που συνδέει τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη. Αυτό το θέμα αναφέρεται μέσα από την παλέτα χρωμάτων, η οποία είναι ένα νεύμα στις λαμπερές καμπίνες των αμαξοστοιχιών στη διαδρομή.

Διαθέτοντας μια σειρά από υφή υψηλής ποιότητας, υψηλής ποιότητας σουέτ, δέρμα και nubuck χρησιμοποιούνται όλα. Το Colourway περιλαμβάνει το πράσινο vamp και το τακούνι, με κίτρινες και τοχές ανοικτές καφέ πινελιές που εμφανίζονται στο πάνω μέρος. Τέλος, το πάνινο παπούτσι έχει τελειώσει με ένα υφαντό σήμα με συν-επώνυμα στη μισή γλώσσα γεμάτη με χρυσά κεντημένα λεπτομέρειες.

Το ASICS X 24 Kilates Gel-Lyte III πρόκειται να κυκλοφορήσει στα 24 κιλών στις 29 Σεπτεμβρίου, πριν πέσει στους επιλεγμένους πωλητές στις 6 Οκτωβρίου. Ενημερώστε μας αν θα περάσετε στην ενότητα σχολίων παρακάτω! Σε άλλες ειδήσεις, εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στα παπούτσια Packer X Adidas Consortium EQT Support 91/18!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *