Το Nike Air Force 1 “Popcorn” είναι το πλησιέστερο που θα φτάσετε στον κινηματογράφο

Αν διαβάζετε αυτό τότε οι δυνατότητες είναι ότι δεν έχετε πάει στον κινηματογράφο τους μήνες. Με περιορισμούς κλειδώματος πιο αυστηρότερους από ποτέ, καθώς και καμία ένδειξη ότι ανυψώνονται οποτεδήποτε σύντομα, το Nike Air Force 1 “Popcorn” είναι το πιο κοντινό που θα φτάσετε σε μια κινηματογραφική εμπειρία.

Με μια ελαφριά κρέμα που πέφτει δερμάτινο επάνω άνω, αυτό είναι το χρώμα του σνακ του θεάτρου Fan Favourite, το “popcorn” έρχεται σε αντίθεση με τις αποχρώσεις του “Coconut Milk” κατά μήκος του κάλτσα, των κορδονιών, καθώς και με το Nike Swoosh. Η γλώσσα είναι διακοσμημένη με κόκκινο καθώς και λευκό pinstripe που περιγράφει ότι μιμείται μια τσάντα ποπ κορν, καθώς και το στυλ συνεχίζεται κατά μήκος του κέντημα της φτέρνας καθώς και προσαρμοσμένη σόλα.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Κάτω από την Πολεμική Αεροπορία 1 θα σας δοθεί μια μεσαία σόλα καθαρού κόψιμου αέρα, καθώς και για να ολοκληρώσετε τα πάντα, η φράση “φρέσκια επειδή ’82” είναι σκαρφαλωμένο σε μεταλλικό χρυσό ως Ode στο φημισμένο έτος γέννησης της σιλουέτας.

Φτάνοντας σε ένα ειδικό κιβώτιο έκδοσης, το Nike Air Force 1 “Popcorn” είναι ένα συγκεκριμένο must-have, ιδιαίτερα με την άνοιξη καθώς και τους καλοκαιρινούς μήνες που κλείνουν γρήγορα. Προσφέρεται τώρα στην Ασία, αναμένεται να χτυπήσει πολύ σύντομα την Ευρώπη, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε αν θα τα αρπάζετε, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, οι αξιολάτρευτες καφεΐνες γάτες λειτουργούν στη Nike Air Force 1 “Coffee”!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *