Εκτοξεύει στον “κόσμο του Moncler” με αυτό το 7 Moncler Frgmt Hiroshi Fujiwara Collection

Ιάπωνας μουσικός, παραγωγός και σχεδιαστής Hiroshi Fujiwara έχει συνδέσει για άλλη μια φορά με τη γαλλική μάρκα Moncler για μια επιλογή από είδη εξωτερικών ενδυμάτων. Πτώση κάτω από τη γραμμή Genius Moncler, αυτή η επιλογή των ενδυμάτων έχει ονομαστεί εύστοχα ο “κόσμος του Moncler”.

Ο Fujiwara και ο Moncler δεν είναι ξένοι για να συνεργαστούν μεταξύ τους, καθώς οι δύο έχουν προσθέσει στη σειρά Genius, θεωρώντας ότι το 2018. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το σημείο, η ακλόνητη επιρροή του Fujiwara έχει κοσμήσει μια ποικιλία από εξωτερικά ενδύματα και έτοιμο να φορέσει κομμάτια.

Εικόνα μέσω του Moncler
Αυτή η πιο τρέχουσα συλλογή καταγράφει την υπογραφή του Fuhiwara επιρροές σε μια επιλογή από στρωμένη εμφάνιση. Επιπλέον, για πρώτη φορά, η κάψουλα εκτείνεται σε στυλ ανδρών και γυναικών. Τα καπιτονικά στυλ puffer χαρακτηρίζονται σε μεγάλο βαθμό από την επιλογή, καθιστώντας αυτή την κάψουλα βέλτιστη για αυτές τις κρύες μέρες χειμώνα.

Το ξεχωριστό κομμάτι από τη συλλογή είναι πιθανότατα ο “κόσμος του Moncler” Puffer σακάκι, ένα κομμάτι που συντομεύει το σύνθημα στο “WOM” με το “O” να είναι μια τυπωμένη εικόνα της Γης. Παράλληλα με αυτή την προσφορά υπογραφής, μια επιλογή από εργασίες και εμπνευσμένα από streetwear αγαθά είναι όλα εμφανίζονται σε μαύρες και σκοτεινές αποχρώσεις του ναυτικού.

Εικόνα μέσω του Moncler
Η πλήρης συλλογή έχει οριστεί για να πέσει σύντομα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Moncler και να επιλέξει τους λιανοπωλητές, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για αυτό! Σε άλλες ειδήσεις, το παλάτι συνδέεται με τον Juergen Teller για μια συλλογή με κάψουλα με βάση τη φωτογραφία.

Εικόνα μέσω του Moncler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *