Το πακέτο New Balance 990V3 του Levi επικεντρώνεται στα χαρακτηριστικά υπογραφής κάθε μάρκας

μετά από συνεργασία με επιτυχία αρκετές φορές πριν, η Levi και η New Balance ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις μας για να μας δείξουν πώς γίνεται. Το δίδυμο είναι και τα δύο αμερικανικά εμπορικά σήματα με ισχυρή κληρονομιά πίσω από αυτά και αυτό είναι πολύ περισσότερο από εμφανές σε αυτή τη νεότερη συνεργασία, η οποία χρησιμοποιεί το New Balance 990V3 ως κενό καμβά. Ως μία από τις πιο αγαπημένες σιλουέτες NB όλων των εποχών, το ζευγάρι προορίζεται αυστηρά για την κρέμα της καλλιέργειας όταν αφορά τις συνεργασίες, αν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Levi έχει κάνει την περικοπή.

Το πακέτο λέγεται ότι εμπνέεται από τα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά υπογραφής και από τις δύο μάρκες, τα οποία στην περίπτωση αυτή είναι το κλασικό Denim της Levi και τα πατέρες του New Balance. Διαθέτει δύο ξεχωριστά ζεύγη που αντιπροσωπεύουν ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά, με τα δύο κατασκευασμένα από υφάσματα premium και την εμφάνιση διπλής επωνυμίας για μια αίσθηση υψηλής ποιότητας σε όλη την έκταση.

Εικόνα μέσω του New Balance Balancelevi’s New Balance 990V3 “Indigo”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του New Balance Balancelevi’s New Balance 990V3 “Indigo”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ενώ και τα δύο ζεύγη είναι κατασκευασμένα από τριχωτό σουέτ και ανθεκτικό καμβά, ένα ζευγάρι είναι διακοσμημένο σε διαφορετικές αποχρώσεις του indigo, ενώ το άλλο Dons υπογραφή NB Gray. Το φημισμένο λογότυπο N της New Balance εμφανίζεται τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές κάθε ζεύγους μαζί με το branding του Levi με τη μορφή καρτέλων σε κάθε πλευρά. Τα κλασικά χαρακτηριστικά επωνυμίας 990 στα τακούνια, ενώ η άφθονη επένδυση βρίσκεται γύρω από τους αστραγάλους.

Οι μονάδες Midsole Encap εγγυώνται ότι αυτές είναι άνετα να γλιστρήσουν σε οποιοδήποτε χρόνο, στρογγυλοποιώντας αυτά τα ήδη μεγάλα ζευγάρια. Εάν θέλετε να COP είτε Colourway της συνεργασίας του Levi’s New Balance 990V3, τότε τα καλά νέα είναι ότι το πακέτο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου, ώστε να μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σύντομα. Εν τω μεταξύ, κρατήστε το κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο και φροντίστε να δείτε το επερχόμενο Alpha Industries X New Balance 574!

Εικόνα μέσω του New Balancelevi’s New Balance 990V3 “Gray”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του New Balancelevi’s New Balance 990V3 “Gray”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *