Το Nike Dunk High “I πήρα το Next” διαθέτει μια όμορφη μπλε παλέτα

φαίνεται ότι η μάρκα Beaverton δίνει μια αρκετά μεγάλη έμφαση στη φετινή σιλουέτα του Dunk High. Με πάνω από δέκα χρωματιστά που έχουν ήδη ανακοινωθεί για τους επόμενους μήνες, τώρα ρίχνουμε μια ματιά στο επερχόμενο Nike Dunk High “πήρα το επόμενο”. Παρόλο που δεν είναι γνωστά πολλά για αυτό το παπούτσι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι ένα ζευγάρι καλής εμφάνισης.

Έγινε σε διάφορες μπλε αποχρώσεις, αυτό το dunk λειτουργεί πάνω από μια σκούρα μπεζ δερμάτινα βάση. Διάφορες αποχρώσεις του μπλε κάνουν το δρόμο τους σε ολόκληρο το πάνω μέρος, με ένα φωτεινό τυρκουάζ που γκρεμίζει τα τετράγωνα και το toebox, και ένα μπλε μωρό που κατεβαίνει πάνω στο σύστημα τακουνιών και κορδονιών. Ένα βαθύτερο μπλε κάνει το δρόμο του προς το πλευρικό swoosh που γίνεται σε ένα γυαλιστερό δερμάτινο δέρμα για πρόσθετο βάθος. Το μεσαίο, από την άλλη πλευρά, αφήνεται με ένα τραγανό λευκό ματ φινίρισμα.

Εικόνα μέσω Apolloluo1976
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Apolloluo1976
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Κάτω κάτω, θα βρείτε μια άσπρη μεσαία σόλα, και αυτό είναι επενδεδυμένο με μια παγωμένη εξωτερική σόλα καουτσούκ. Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το Colourway Nike χωρίς να αναφέρετε τη φράση “I GATER NEXT” που είναι γραφή γύρω από την πλάτη. Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι για το τι είναι αυτό αναφορικά, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα μάθουμε πολύ σύντομα.

Προβλεπόμενη για ένα καλοκαιρινό λανσάρισμα, το Nike Dunk High “I Got Next” είναι εδώ για να εισαγάγει μια έκρηξη μπλε στην περιστροφή σας. Κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για περισσότερες πληροφορίες καθώς αναπτύσσεται και σε σχετικές ειδήσεις, το Dunk Flux Dunk του Clot X Nike είναι εμπνευσμένη από τον Yin και το Yang!

Εικόνα μέσω Apolloluo1976
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Apolloluo1976
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *