Πρώτα ματιά στο Naruto x Adidas Copa Ultra Boost ‘Kakashi’

Εικόνα μέσω Adidas
Από τότε που το πρώτο sneaker Naruto X Adidas διαρρέει τον Ιούλιο, οι sneakerheads και οι νίντζα ​​παντού περιμένουν περισσότερες πληροφορίες κυκλοφορίας. Τώρα, ακριβώς ένα μήνα αργότερα, οι εικόνες έχουν εμφανιστεί από ένα Naruto X Adidas Copa Ultra Boost ‘Kakashi’ και είναι όλα όσα ονειρευτήκαμε και πολλά άλλα.

Λαμβάνοντας πολύ προφανή σχεδιαστικά στοιχεία από τον ίδιο τον αντίγραφο Ninja, το Blue Suede Upper μοιάζει με τη μάσκα και το ντύσιμο του, ενώ η τριχωτή γκρίζα σουέτ στη γλώσσα και το τακούνι αντιπροσωπεύουν το υπογεγραμμένο hairstyle που ήταν εικονικό από τότε που το θρυλικό manga έκανε το ντεμπούτο του το 1997. Το στρατιωτικό Κύπελλο Πράσινης Πτέρνας αποτίει φόρο τιμής στο γιλέκο του, διακοσμημένο με “Ultra Boost”. branding, και ακριβώς κάτω από αυτό, θα βρείτε τους ιαπωνικούς χαρακτήρες που διαβάζουν το “Hatake Kakashi” που εκτυπώνονται κατά μήκος της ενίσχυσης της ενίσχυσης.

Εικόνα μέσω adidas
Για να ολοκληρώσετε το UB του πρώην Hokage, το μάτι του Mangekyo Sharingan χτυπά την ετικέτα της γλώσσας, ενώ το έμβλημα του Konoha’s Leaf Village και το κόκκινο τατουάζ του ANBU χαρίζουν την καρτέλα Pull και το τακούνι αντίστοιχα, ολοκληρώνοντας το βλέμμα.

Σημειώνοντας το δεύτερο Naruto X Adidas sneaker που έχουμε δει, είμαστε πέρα ​​από την προϋπόθεση για να δούμε περισσότερα στο εγγύς μέλλον, ειδικά το ζευγάρι που αντιπροσωπεύει τον τίτλο. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε και φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται!

Εικόνα μέσω adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *