Το φτωχό Bunny X Adidas Forum Buckle Low “Triple White” παίρνει πειράζει

το έχουμε δηλώσει πριν, καθώς και θα το δηλώσουμε ξανά: Το φτωχό Bunny X Adidas Forum είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλητικά παπούτσια του 2021. Μετά την πτώση τριών τεράστιων χρωμάτων πέρυσι, φαίνεται ότι ο ράπερ του Πουέρτο Ρίκο πρόκειται να συνεχίσει την παράξενη συνεργασία του με το φτωχό Bunny X Adidas Forum Buckle Low “Triple White” – καθώς και εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι τώρα!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το πειράζει σε ένα επερχόμενο μουσικό βίντεο του, το τελευταίο φόρουμ του Bunny Low Low γίνεται περισσότερο για καθημερινή φθορά. Εμφανίζεται σε ένα τραγανό λευκό χρωματικό σχέδιο, διαθέτει ακριβώς το ίδιο ultra premium δέρμα καθώς και το κτίριο σουέτ όπως τα άλλα τρία χρώματα, ωστόσο, αν κοιτάξετε πιο κοντά, θα παρατηρήσετε ότι η συνηθισμένη πόρπη rollercoaster έχει εξαλειφθεί υπέρ ενός παραδοσιακού ιμάντα Velcro. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αν έχετε χρησιμοποιήσει τα άλλα ζευγάρια πριν να καταλάβετε ότι είναι σίγουρα στην βαρύτερη πλευρά. Η μεταλλική πόρπη ήταν επίσης λίγο δύσκολο να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα αν χρησιμοποιούσατε γάντια.

Διαφορετικά, οι δύο γλώσσες έχουν διατηρηθεί, ώστε να μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε για άλλα σχέδια. Θα πάρετε επίσης ένα κρεμώδες καουτσούκ μεσαία σόλα που παρέχει το adidas collab ένα vintage vibe, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αναμένουμε από το φτωχό Bunny X Adidas Forum Buckle Low “Triple White” για να μειωθεί κάποια στιγμή την άνοιξη καθώς και τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για την καλύτερη δυνατότητα σας για αστυνομικό. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για το έργο του Reggaeton Star’s Star Trive, καθώς και στις Associated News, η εταιρική σχέση Prada X Adidas Forum είναι το ύψος της πολυτέλειας!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *