Το Sean Wotherspoon X Atmos X ASICS Gel-Lyte III τελικά πέφτει αυτό το μήνα

καλά, ακριβώς όταν σκεφτήκατε ότι ο Ιούνιος ήταν εκτός των υψηλών απελευθερώσεων θερμότητας, μοιάζει με το Sean Wotherspoon X Atmos X Asics Gelte III IS Πτώση ακριβώς γύρω από τη γωνία! Ένα θερμό αναμενόμενο τρισδιάστατο collab που αρχικά πειράζει τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν οι καιροί ήταν τόσο απλούστερες, αυτό το αριστούργημα Corduroy είναι ένα παπούτσι όπως κανένα άλλο, και εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Διοικώντας την ίδια ενέργεια με το Sean Wotherspoon X Nike Air Max 97/1, ο συνιδρυτής του δύο γύρου συνεργάστηκε με δύο Ιαπωνικά Τιτάνες για αυτή την εξαιρετικά προσαρμόσιμη κυκλοφορία. Λαμβάνοντας το Gel-Lyte III, ολόκληρο το άνω επάνω είναι διακοσμημένο σε vintage corduroy για μια πρακτικά αλλοιωμένη αισθητική.

Οι αποχρώσεις που ανατηρούνται σε όλη τη διάρκεια του εντυπωσιακού ατμόσφαιρα, και σαν να ήταν αρκετά τρελό, τα πάνελ Velcro κάνουν επίσης μια εμφάνιση, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε μια ποικιλία από λωρίδες τίγρης ASICS ή αν αισθάνεστε λίγο γενναίος, pop a nike swoosh επίσης και δείτε πώς πηγαίνει.

Εικόνα μέσω του Koji198139
Τα υφάσματα δακρύων κοσμούν τη φτέρνα όπου θα βρείτε επίσης μια δέσμη των συν-επώνυμων λεπτομερειών και για να τα στρογγυλοποιήσετε όλα από την καθαρή λευκή μεσαία σόλα είναι εγχυθεί με την τεχνολογία πηκτής της εταιρείας υποδημάτων με βάση το Kobe για άνεση και μαξιλάρι που είναι εκτός διαγράμματα.

Ξεκινώντας στις 27 Ιουνίου, το Sean Wotherspoon X Atmos X ASICS Gel-Lyte III είναι βέβαιο ότι θα είναι μία από τις πιο περιζήτητες συνεργασίες του έτους. Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι πώς θα κυκλοφορήσουν ακόμα, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο εάν χρειάζεστε ένα ζευγάρι στην προσωπική σας συλλογή! Ενώ είστε εδώ, ίσως να ρίξετε την πρώτη σας ματιά στο Sean Wotherspoon X Adidas ZX 8000 “Super Earth”!

Εικόνα μέσω του Koji198139

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *