Η Obey επιστρέφει με πλήθος αποχρώσεων για την άνοιξη/το καλοκαίρι του 2022

φρέσκο ​​από το πίσω μέρος της συλλογής “αντι -μίσους” πέρυσι, η Obey επέστρεψε, καθώς και αυτή τη φορά φαίνεται να προσθέτει λίγο φρέσκο ​​χρώμα πίσω στις ντουλάπες μας . Για την άνοιξη/το καλοκαίρι του 2022, το εμπορικό σήμα του Shepherd Farley έχει αγκαλιάσει μια ποικιλία χρωμάτων που βρίσκονται σε ένα πεδίο μοντέρνων καθώς και σχηματισμένων σιλουέτων.

Περιλαμβάνεται σε αυτό το νεότερο εύρος, βλέπουμε hoodies, σακάκια, μια σειρά από πλεκτά, polos, σορτς, μπλουζάκια, παντελόνια καθώς και πολύ περισσότερα, όλα τα οποία εμφανίζονται με μια ποικιλία από μοντέρνες αποχρώσεις καθώς και τολμηρά μοτίβα.

Εικόνα μέσω της υπακοής
Τα πλεκτά φαίνεται να παίρνουν το προσκήνιο, με αυτή τη νεότερη συλλογή να διαθέτει μια σειρά από στυλ. Τα ζαχαροπλαστικά, τα γιλέκα πουλόβερ καθώς και ο Polos συνεργάζονται σε αρμονία για να δημιουργήσουν ένα στοιχείο προετοιμασίας με το στυλ στην κάψουλα, ακόμη περισσότερο ενισχύοντας το στοιχείο ελατηρίου που προσφέρεται. Επιπλέον, αυτά τα κομμάτια εμφανίζουν επίσης περίτεχνα κεντημένα σχέδια, με το Cardigan να αγωνίζεται ένα floral σχέδιο καθώς και το γιλέκο πουλόβερ επιλέγοντας ένα ξεχωριστό γεωμετρικό στυλ.

Εικόνα μέσω της υπακοής
Φυσικά στρογγυλοποιώντας το μάτσο, βλέπουμε πολλά κομμάτια που αγωνίζονται για την παραδοσιακή υπακοή Andre the τεράστια υπογραφή, ένα σχέδιο που φαινομενικά είχε ένα chokehold στον κόσμο των streetwear μέχρι τις αρχές του ’10. Για όσους θέλουν να αστυνομεύουν τον αστυνομικό, τη συλλογή Obey Spring/Summer 2022, προσφέρεται επί του παρόντος στην ιστοσελίδα της μάρκας. Σε άλλες ειδήσεις, η Adidas X Gucci πειράζει μια επερχόμενη συνεργασία.

Εικόνα μέσω της υπακοής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *