Το Nike Air Max 270 React Cos “Imperial Blue” είναι τώρα μόλις £ 100 στο Foot Locker UK!

Εάν περιηγείστε ψηλά και χαμηλά για μια κλέψιμο, μην κοιτάξετε επιπλέον από το Nike Air Max 270 React cos “Imperial Blue”. Μέρος της συλλογής Nike “Time Capsule”, συγχωνεύει το branding από το παρελθόν με το στυλ του μέλλοντος, με αποτέλεσμα την καλύτερη συγχώνευση στυλ που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Αρχικά £ 140, μπορείτε τώρα να προσθέσετε αυτά στην προσωπική σας συλλογή για μόλις £ 100 στο Foot Locker UK!

Βαμμένο σε κόκκινο, λευκό, καθώς και μπλε χρωματικό σχέδιο, το άνω άνω μέρος του Air Max 270 React κάνει μια ικανοποιημένη και κατάλληλη επιστροφή εδώ, παρέχοντας σας με μια ομαλή και εξορθολογισμένη επιφάνεια που απαιτείται προσωπικά . Ένα σύστημα με τα παπούτσια που μοιάζει με το μονοπάτι προσθέτει ένα άγγιγμα ανθεκτικότητας στην αισθητική, ενώ μια μεγάλη γλώσσα λαμβάνεται απευθείας από το Air Max 180.

Κάτω από κάτω, θα ανακαλύψετε τη διάσημη μεσαία σόλα React X που είναι τόσο άνετη όσο παίρνει, καθώς και στρογγυλοποίηση όλων είναι το Nike Swoosh Branding που προέρχεται απευθείας από δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, ολοκληρώνοντας το σχέδιο.

Τι να μην αρέσει στο Nike Air Max 270 React Cos “Imperial Blue”; Προσφέρεται τώρα για £ 100, κάθε μέγεθος κάθεται στο Foot Locker UK, οπότε κρατήστε το δικό σας ενώ είναι ακόμα γύρω! Για πολύ περισσότερα κλέφτες όπως αυτό, εδώ είναι 15 προϊόντα πώλησης 15 ποδιών που δεν θέλετε απολύτως να παραβλέψετε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *