Οι επίσημες εικόνες του Trophy Room X Air Jordan 1 “Chicago” έχουν φτάσει

μετά από μήνες και μήνες διαρροών και teasers, οι επίσημες εικόνες του Trophy X Air Jordan 1 “Chicago” έφτασαν τελικά και είναι θεαματικές Πες το λιγότερο. Κατασκευάστηκε σε συνεργασία με το παιδί του Michael Jordan Marcus, πολύ πιο συγκεκριμένα το παπούτσι και τη μπουτίκ ενδυμάτων που αναγνώρισε το 2016, αυτά εμπνεύστηκαν από το προφανές “Freeze-Out” που τοποθετήθηκε στην Airness του κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών NBA All-Star του 1985.

Βαμμένο στο ίδιο χρωματικό σχέδιο με το θρυλικό “Σικάγο”, το Trophy Room Air Jordan 1 λειτουργεί σε μια καθαρή λευκή δερμάτινη βάση, ενώ τα κόκκινα πάνελ που ξεπεράστηκαν κάνουν το δρόμο τους γύρω από το παπούτσι για ένα vintage vibe. Ένα μαύρο swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ, και αυτό κάθεται πάνω από μια off-λευκή αέρα μεσαία σόλα που έχει ως αποτέλεσμα μια σοβαρά ρετρό αισθητική.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Αυτό στη συνέχεια είναι επενδεδυμένο με μια ημι-διαφανή εξωτερική σόλα από παγωμένη καουτσούκ που επιστρέφει στην έμπνευση της Nike Collaboration. Για να το στρογγυλοποιήσετε όλα, η υπογραφή του MJ είναι γραπτή γύρω από τη φτέρνα, ολοκληρώνοντας την ειδική έκδοση AJ1.

Φημολογείται ότι θα πέσει στις 10 Φεβρουαρίου για να συμπέσει με το παιχνίδι All-Star του 2021, το Trophy Room X Nike Air Jordan 1 “Chicago” θα περιορίζεται σε μόλις 12.000 ζευγάρια. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για την καλύτερη ευκαιρία σας για αστυνομικό, και σε σχετικές ειδήσεις, το Air Jordan 1 Hi ’85 “Neutral Gray” φημολογείται ότι είναι απίστευτα περιορισμένο!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *