Το Air Jordan 1 Low OG Golf “Shadow” σερβίρει παραδοσιακά στυλ για το πρόγραμμα

γκολφ, καθώς και οι οπαδοί της μάρκας Jordan πρέπει να χαίρονται πρόσφατα, καθώς πολλές παραδοσιακές χρωματισμένες έχουν μόλις πρόσφατα αντιμετωπιστεί σε παραλλαγές γκολφ, υποδεικνύοντας ότι μπορείτε να κοιτάξετε ακριβώς όπως πετάξτε στο πρόγραμμα όπως μπορείτε στο γήπεδο. Το Fresh Off the Press είναι επίσημες εικόνες του επερχόμενου Air Jordan 1 Low OG Golf “Shadow”, που δείχνει μια παραδοσιακή χρωματιστή του 1985 σε μια ολοκαίνουργια απόδοση. Οι οπαδοί του AJ1 θα είναι ήδη καλά εξοικειωμένοι με αυτό το λεπτό αλλά αποτελεσματικό χρωματικό σχέδιο που μπορεί να ταιριάζει με πολύ τίποτα!

Κατασκευασμένο από το Premium Leather, καθώς και το διακοσμημένο σε μαύρο και γκρι, αυτά θα φέρουν σίγουρα μια ανυψωμένη εμφάνιση στην πορεία. Το λογότυπο SWOOSH της Nike παρουσιάζεται τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές για ένα στιγμιαία αναγνωρίσιμο άγγιγμα της επωνυμίας, ενώ το λογότυπο παραδοσιακής φτερούγας είναι κεντημένο στη φτέρνα εδώ. Μετά από μια καλύτερη επιθεώρηση, η οθόνη της γλωσσικής οθόνης Jumpman μαζί με λογότυπα γκολφ που ειδικά για την περιοχή, διαφοροποιώντας αυτά από το κοινό AJ1 Low OG.

Εικόνα μέσω του Nikeair Jordan 1 Low Og Gold “Shadow”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Nikeair Jordan 1 Low Og Gold “Shadow”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Όλα αυτά κάθεται πάνω από ένα λευκό σύστημα μεσαίας σόλας που κρύβει πολλά μαξιλάρια για να βεβαιωθείτε ότι αυτά μπορούν να σας κρατήσουν άνετα για τους 18 γύρους, ενώ η μαύρη εξωτερική σόλα γκολφ ολοκληρώνει την εμφάνιση καθώς και τις προμήθειες γκολφ χαμηλού κλειδιού για να διατηρήσετε σας Πιάστε στην κορυφαία μορφή. Ενώ αυτά είναι προσαρμοσμένα για το γήπεδο γκολφ, η Jordan Brand έχει κάνει ένα εξαιρετικό έργο για να κρατήσει τα πράγματα κρυμμένα εδώ.

Εάν επιδιώκετε να πάρετε τα χέρια σας σε αυτό το επερχόμενο ζευγάρι του Air Jordan 1S που είναι εξοπλισμένο με το γκολφ, τα μεγάλα νέα είναι ότι πρόκειται να εισαγάγουν στις 20 Ιανουαρίου, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στο ιδανικό εδώ Ο μοναδικός πωλητής για όλες τις τρέχουσες ειδήσεις καθώς και ενημερώσεις σχετικά με αυτό το ζευγάρι καθώς και πολλά άλλα. Ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στο υπόλοιπο της ιστοσελίδας μας, καθώς και επιθεωρήστε την καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο θρόμβο X Nike Dunk High!

Εικόνα μέσω του Nikeair Jordan 1 Low Og Gold “Shadow”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Nikeair Jordan 1 Low Og Gold “Shadow”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *