Μια πιο προσεκτική ματιά στο Yeezy βελτιώνουν 350 V2 ‘Antlia’

Μετά την πρώτη ματιά στο Yeezy βελτιώνουν 350 V2 ‘Antlia’ την περασμένη εβδομάδα, τώρα εξετάζουμε πιο προσεκτικά το θερμό αναμενόμενο παπούτσι Kanye. Ονομάστηκε μετά από έναν αστερισμό στο νότιο ουράνιο ημισφαίριο, αυτό σηματοδοτεί το έβδομο 350 V2 για να κυκλοφορήσει μόνο αυτό το έτος και είναι μια εγγυημένη ανάγκη να μπω!

Με τον ίδιο τρόπο που η «στατική» ήταν μια διαφανής ριγέ εκδοχή του «τριπλού λευκού», το «Antlia» είναι μια διαφανής ριγέ εκδοχή του «βουτύρου» που έπεσε πίσω τον Ιούνιο του 2018. Ζωγραφισμένο σε μια πράσινη κίτρινη απόχρωση, είναι Εξοπλισμένο με ένα κάλτσο που μοιάζει με την κάλτσα που είναι τόσο άνετη όσο παίρνει. Ένα πλήρες μήκος βελτιώνει τη μεσαία σόλα κάνει το δρόμο της κάτω, και αυτό είναι επενδεδυμένο με καουτσούκ κόμμι για επιπλέον πρόσφυση και προστιθέμενη ανθεκτικότητα.

Τώρα, αν σχεδιάζετε να COP του Yeezy βελτιώστε 350 V2 ‘Antlia’, πρέπει να ακούσετε! Σύμφωνα με τους παπουτσιές, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να δουν μια πολύ περιορισμένη διαδρομή όταν πέφτουν. Εάν είστε οπαδός, φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά πάνινα παπούτσια της Adidas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *