Μια ματιά στο Yeezy 700 V3 “Arzareth”

αυτό είναι. Μετά από μήνες αναμονής, το Yeezy 700 V3 “Arzareth” είναι τελικά εδώ. Τα χέρια κάτω από μια από τις πιο απογοητευμένες κυκλοφορίες Yeezy ολόκληρου του έτους, παίρνουμε τώρα μια γρήγορη εμφάνιση στο πόδι λίγο πριν ξεκινήσουν στις 29 Αυγούστου!

Λαμβάνοντας τη νικήτρια φόρμουλα του “Azael” και το κτίριο πάνω σε αυτό, η “Arzareth” διαθέτει μια εξαιρετικά φουτουριστική αισθητική που είναι πραγματικά μοναδική. Με μια τολμηρή μπλε πρωταρχική βάση, ένα ματ κλουβί RPU αναδιπλώνεται γύρω από ολόκληρο το πάνω μέρος. Όχι μόνο αυτό παρέχει την κορυφαία υποστήριξη και τη σταθερότητα της βιομηχανίας, λάμπει επίσης στο σκοτάδι, που σημαίνει ότι μπορείτε να κάμπτετε όποτε θέλετε, όπου και αν θέλετε.

Εικόνα μέσω Yankeekicks

Εικόνα μέσω Yankeekicks

Εικόνα μέσω Yankeekicks
Ένα πλαίσιο σχήματος U καουτσούκ κοσμεί το κουτί των δακτύλων, όπως ακριβώς και οι δύο προηγούμενες γενιές Yeezy 700 και κάτω κάτω, θα βρείτε μια εξαιρετικά κομψή μεσαία σόλα που εγχύεται με αφρό EVA για άνεση και μαξιλάρι που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Με έναν παράγοντα καμπύλης μορφής, μας θυμίζει πραγματικά τη μονάδα που βρέθηκε στο Yeezy Boost 380.

Η στρογγυλοποίηση όλων είναι μια εξωτερική σόλα που είναι χρωματισμένη σε μια μαλακή κίτρινη απόχρωση, οριστικοποιώντας το Ultra Hyped Adidas Shoe.

Τι δεν πρέπει να αγαπάς για το Adidas Yeezy 700 V3 “Arzareth”; Πτώση σε πλήρη οικογενειακά μεγέθη στις 29 Αυγούστου, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε @ThesolesUpplier και @TheSolerestocks στο Twitter για την καλύτερη ευκαιρία σας να μπω! Ενημερώστε μας αν θα πάτε για αυτά, και ενώ είστε εδώ, ίσως να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά στο Yeezy Boost 380 “Onyx”!

Εικόνα μέσω Yankeekicks

Εικόνα μέσω Yankeekicks

Εικόνα μέσω Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *