Τα νέα παντελόνια Yeezy Calabasas συνεχίζουν να ανακαλύπτονται

το πιο τρέχοντα παντελόνια Yeezy Calabasas του Kanye West, πήγαν στο διαδίκτυο το Σαββατοκύριακο και στα δύο μελάνια καθώς και στα χρώματα “Luna”. Παρόλο που η ουρά ήταν εκπληκτικά γρήγορη για αυτό στην έκδοση του Διαδικτύου, όλα τα μεγέθη τελικά προσφέρθηκαν το Σάββατο.

Εάν χάσατε ή απλά απέτυχε να θυμηθείτε να ρυθμίσετε τον συναγερμό, εδώ είναι μια δεύτερη δυνατότητα χάρη σε μια σημαντική αποκατάσταση μέσω της Adidas UK.

Προηγουμένως εισήγαγε σε ένα μαύρο και μαύρο χρώμα, τα παντελόνια Yeezy Calabasas ήταν ένα άμεσο χτύπημα. Πολλοί επαναπωλητές πήδησαν στη διαφημιστική εκστρατεία, που πωλούσαν τους Joggers για πολύ περισσότερο από το διπλάσιο της τιμής λιανικής.

Γρήγορα μπροστά σχεδόν δώδεκα μήνες αργότερα, καθώς και ο Yeezy Calabasas Jogger επιστρέφει, που προσφέρεται στο Ναυτικό του Deep Gray. Το λιανικό εμπόριο εξακολουθεί να έχει τεθεί σε £ 99 καθώς και με μεγέθη που εξακολουθούν να είναι σε απευθείας σύνδεση από αυτό το restock, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τις τιμές μεταπώλησης.

Για πολύ περισσότερα νέα, καθώς και ενημερώνει για την τρέχουσα δράση αποκατάστασης, κρατήστε το κλειδωμένο σε @thesolerestocks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *