Το Stone Island συνεχίζει την πρακτική του εξέλιξη με αυτή τη συλλογή Shadow Job FW21

συμμορφώνοντας με περισσότερα πειράγματα του Stone Island x New Balance Tokyo Style Collaboration, η ιταλική μάρκα δεν δείχνει καμία ενδείξεις επιβράδυνσης σύντομα. Το Stone Island έχουν τώρα εκθέσει τις τελευταίες προσφορές τους από τη συνεχή συλλογή εργασίας σκιάς για το φθινόπωρο χειμώνα 2021.

Για την άγνωστη, η Job Shadow υπάρχει ως πειραματική παραγωγή στην κύρια συλλογή έχει σχεδιαστεί από τον Errolson Hugh του ακρωνύμιο. Αυτή η έξυπνη γραμμή ξεκίνησε το 2008, συμμορφώνοντας με την αναχώρηση του Paul Harvey από την επιχείρηση, καθώς και από τότε έχει αναπτυχθεί σε μια αγαπημένη γραμμή μεταξύ των οπαδών του Hardcore της μάρκας.

Εικόνα μέσω του Stone Island
Αυτή η τελευταία συλλογή προωθεί τον στόχο του Stone Island να βελτιώσει τα σύγχρονα ανδρικά ενδύματα καθώς και να διαθέτει μια σειρά από εντυπωσιακές σιλουέτες. Στο lookbook, βλέπουμε μια σειρά από ενδυμασία με το κεφάλι μέχρι το toe με συγκεκριμένη εστίαση τόσο στον τύπο όσο και στη λειτουργία.

Εικόνα μέσω του Stone Island
Διαφορετικά από τις προσφορές για σκιά στο παρελθόν, αυτή η τελευταία συλλογή χρησιμοποιεί το χρώμα σε υπερβολή, σε αντίθεση με τις κυρίως ουδέτερες και μονοχρωματικές παλέτες που έχουμε δει προηγουμένως. Το αποτέλεσμα είναι μια κάψουλα που χωρίζεται σε τμήματα καθώς και φαινομενικά μετατοπίζεται μεταξύ καυτών και ψυχρών κλίματος.

Η πλήρης συλλογή δεν έχει ακόμη μια ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για όλα τα τελευταία. Σε άλλες ειδήσεις, οι δοκοί X Arc’teryx ενώνουν τις δυνάμεις τους όταν πάλι.

Εικόνα μέσω του Stone Island

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *