Το Adidas Continental 80 πηγαίνει άγριο με λεοπάρδαλη εκτύπωση πάνω

χωρίς σκιά αμφιβολίας, η λεοπάρδαλη εκτύπωση είναι ένα από τα πιο διαχρονικά μοτίβα στην ιστορία της μόδας. Πρόσφατα χτύπησε το Supreme X Timberland 3-Eye παραδοσιακό παπούτσι Lug καθώς και το Nike M2K Tekno, το άγριο μοτίβο έχει πλέον εμφανιστεί στην Adidas Continental 80, καθώς και είναι ένας αστυνομικός!

Μια σιλουέτα που είναι γνωστή για τα μινιμαλιστικά στυλ της, αυτό το χρώμα είναι το συνολικό αντίθετο από αυτό. Με ένα ανώτερο κατασκευασμένο από ένα τριχωτό υλικό εκτύπωσης λεοπάρδαλης, μαύρο καθώς και λευκές τόνους φτάνουν στην πλευρική λωρίδα, τη γλώσσα, τα κορδόνια, καθώς και το τακούνι για επιπλέον αντίθεση. Κάτω από κάτω, η παραδοσιακή λευκή μεσαία σόλα είναι παρούσα, συνοδευόμενη από καουτσούκ φλυτζανιών για επιπλέον υποστήριξη με κάθε βήμα. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, η εξωτερική σόλα είναι κατασκευασμένη από καουτσούκ για την εκπληκτική ανθεκτικότητα.

Ρυθμίστε την απελευθέρωση τους επόμενους μήνες, ενημερώστε μας αν θα προσθέσετε την εκτύπωση Adidas Continental 80 ‘Leopard Print’ στη συλλογή σας, καθώς και να είστε βέβαιος να ελέγξετε την πλήρη σειρά sneaker adidas!

Εικόνες μέσω 43einhalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *