Δημιουργήστε τη μέγιστη συλλογή πάνινα παπούτσια σας με το LEGO X Adidas ZX 8000

Δεν είστε ποτέ πολύ παλιές για το Legos και αυτό είναι γεγονός, οπότε ξεχάστε τι γράφεται το όριο ηλικίας στα κουτιά, καθώς αυτή η επερχόμενη απελευθέρωση είναι όλα όσα χρειάζεστε Δημιουργήστε τη μέγιστη συλλογή πάνινα παπούτσια σας. Το προηγούμενο έτος, είδαμε την Adidas να ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη διάσημη εταιρεία παιχνιδιών της Δανίας LEGO και κλώτσησε τα πράγματα με ένα προσαρμόσιμο ZX 8000 που είχε ανθρώπους όλων των ηλικιών που παρατάσσονται για μπλοκ την ημέρα πτώσης, ακολουθήθηκε στη συνέχεια ένα Ultra βελτίωση DNA μόλις πρόσφατα πρόσφατα πρόσφατα . Για όσους έχασε, τα καλά νέα είναι ότι το παιχνίδι του παιχνιδιού δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς το duo Power είναι τώρα πίσω για μια άλλη συνεργασία ZX 8000. Αυτή τη φορά, το νέο Lego X Adidas ZX 8000 φτάνει σε έξι κλασικά χρώματα, και ακόμα καλύτερα, δεν χρειάζεστε καν ένα περίπλοκο εγχειρίδιο οδηγιών για να τα βάλετε μαζί!

Χρησιμοποιώντας τη διάσημη σιλουέτα Adidas ZX 8000 του Adidas ZX 8000 ως το κύριο δομικό στοιχείο, τα διαχρονικά χαρακτηριστικά του μοντέλου έχουν αντικατασταθεί για άμεσα αναγνωρίσιμα πλαστικά κομμάτια LEGO αντί για νοσταλγική πινελιά, κυρίως τα δαντέλα, τα μάτια, καθώς και το κλουβί TPU Heel, Στα πίσω πάνελ. Όσο για τους ομολόγους, ένα τακτοποιημένο combo από πλούσια σουέτ και εξαιρετικά αναπνευστικές εγγυήσεις ότι το LEGO ZX 8000 διατηρεί την απίστευτα ελαφριά αίσθηση.

Εικόνα μέσω 43einhalb
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω 43einhalb
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω 43einhalb
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Διατίθεται σε έξι πρωτεύοντα χρώματα που είναι κόκκινα, μπλε, κίτρινα, πράσινα, μαύρα και γκρι, το παιχνιδιάρικο θέμα συνεχίζεται με μια ετικέτα Red LEGO για ένα τυπικό λογότυπο Trefoil, αν και φυσικά, διατηρείται το Adidas’s Three Stripe Branding στα πλευρικά και τα μεσαία πλευρικά τοιχώματα. Η επιθυμητή συνεργασία είναι στρογγυλεμένη με συν-επωνυμία αποτυπώματα στις πέλματα, μια μεσαία σόλα Eva που κρύβει το σύστημα στρέψης υπογραφής του αθλητικού γίγαντα για επιπλέον άνεση και μαξιλάρι, και πολύ σημαντικό, μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ για να βεβαιωθεί ότι αυτό το αριστούργημα προμηθεύει ακραία σταθερότητα και έλξη.

Το Lego X Adidas Originals ZX 8000 δεν πρέπει να χάσετε! Εάν νομίζετε ότι το αίσθημα της προβολής των πλαστικών τούβλων LEGO είναι οδυνηρό, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να παίρνετε ένα L σε υψηλές θερμοκρασίες απελευθερώσεις όπως αυτό. Έτσι κρατήστε το κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή για όλες τις τρέχουσες ημερομηνίες κυκλοφορίας, ειδήσεις, ειδήσεις, teasers και πολλά άλλα! Σε σχετικές ειδήσεις, ο Shinsuke Takizawa απλώς διώχνει την αήττητη γειτονιά X Adidas ZX 8000!

Εικόνα μέσω 43einhalb
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω 43einhalb
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω 43einhalb
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *