Το Adidas Originals καθώς και το LEGO αποκαλύπτουν μια μακροχρόνια συνεργασία

που συμμορφώνονται με το ON από το εξαιρετικά επιτυχημένο ZX 8000 που εισήγαγε ως μέρος της σειράς A-ZX, Adidas Originals καθώς και Danish Toy Business LEGO έχουν τώρα επίσημα επίσημα αποκάλυψε μια μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση που έχει οριστεί για να εκτείνεται σε ενδύματα καθώς και τομείς υποδημάτων!

Πολλοί sneakerheads καθώς και οι οπαδοί του Lego ήταν ενθουσιασμένοι για να πάρουν τα χέρια τους στην προαναφερθείσα έκδοση ZX 8000, η ​​οποία προσέφερε σχεδόν αμέσως σε λιανοπωλητές σε όλο τον κόσμο. Εάν χάσατε προηγουμένως, φαίνεται ότι είστε τώρα για μια θεραπεία, καθώς οι δύο μάρκες αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους για περαιτέρω ομαδικές προσπάθειες.

Εικόνα μέσω adidas
Σύμφωνα με τον επικεφαλής διαφήμιση της LEGO, Julia Goldin “” Είναι στόχος μας να επηρεάσουμε καθώς και να καθιερώσουμε τους οικοδόμους του αύριο καθώς και να βοηθήσουμε τα παιδιά να είναι καινοτόμα και να ανακαλύψουν τις δεξιότητες που απαιτούν να ευδοκιμήσουν. Οι φανταστικές εμπειρίες παιχνιδιού είναι μια διασκεδαστική μέθοδος για να ανακαλύψετε, καθώς και να αναπτύξετε καινοτόμο εμπιστοσύνη, καθώς και το ίδιο είναι ο αθλητισμός – καθώς και γι ‘αυτό είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για την συνεργασία του “.

Και οι δύο μάρκες είναι πρωτοπόροι όταν πρόκειται για στυλ καθώς και δημιουργικότητα, οπότε εδώ στον μοναδικό προμηθευτή είμαστε ήδη περισσότερο από ενθουσιασμένοι για το τι πρέπει να βρούμε καθώς και συγκεκριμένα ώστε να είναι ένα χτύπημα με τους οπαδούς και των δύο ετικετών σε όλο τον κόσμο !

Εικόνα μέσω adidas
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την πρώτη δόση της εταιρικής σχέσης LEGO X Adidas Originals, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο ακριβώς εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τελευταία νέα καθώς και ενημερώσεις, όπως εμείς Θα είμαι ο πρώτος που θα σας ενημερώσει! Εν τω μεταξύ, επιθεωρήστε την πιο δημοφιλή κυκλοφορία του Σαββατοκύριακου!

Εικόνα μέσω adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *