Ο Louis Vuitton αποκαλύπτει την τελική συλλογή του Virgil Abloh για το Pre-Fall 2022

ενώ ο κόσμος της μόδας εξακολουθεί να θρηνήσει τον πρόωρο θάνατο του Virgil Abloh, ο Louis Vuitton έχει αποκαλύψει τώρα τα τελικά του έργα με το εμπορικό σήμα. Η συλλογή ανδρών του Louis Vuitton 2022 του Virgil Abloh παρουσιάζει μια σειρά από μοντέρνες και παιχνιδιάρικες σιλουέτες, οι οποίες φτάνουν με μια ξεχωριστή άγγιγμα Virgil Abloh.

Αφού ονομάστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής για τα ανδρικά ενδύματα στο Louis Vuitton το 2018, ο Virgil Abloh γρήγορα συνέχισε να δημιουργεί μερικές αξιοσημείωτες συλλογές του Parisian Fashion House. Αυτή η νεότερη συλλογή δεν διαφέρει και εξακολουθεί να παίζει στην “ιδεολογία της παιδικής ηλικίας” του Virgil Abloh που συνδυάζει αρμονικά τα Streetwear, Workwear και Formalwear.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton
Σε όλη την ίδια τη συλλογή, βλέπουμε μια επεκτατική γκάμα ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ με γνωστές υπογραφές όπως το μοτίβο μονόγραμμα LV και το κλασικό μοτίβο “Damier” του σπιτιού.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton
Αλλού, φθάνουν νέες υπογραφές, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς από πικάντικα καπέλα με μελισσοκόμους και εκτυπώσεις και εικόνες με στυλ γκράφιτι από τον καλλιτέχνη Ghusto Leon. Το σπίτι σημείωσε ότι η πλήρης συλλογή ολοκληρώθηκε και φωτογραφήθηκε στο συμβατικό του Virgil πριν περάσει στις 28 Νοεμβρίου.

Θα είναι λίγο μέχρι να κυκλοφορήσει η συλλογή, αλλά δεν έχουμε αμφιβολίες ότι θα είναι πολύ περιζήτητο. Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ γιατί ο Kanye West στο Louis Vuitton μπορεί να έχει ιδανικό νόημα.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *