Το New Balance 57/40 “εκλεπτυσμένο μέλλον” λαμβάνει μια αποδυναμική αισθητική

νέα ισορροπία έδωσε ένα εξαιρετικό ρεύμα επιλογών υποδημάτων τους τελευταίους μήνες – ένας από τους πιο περιζήτητους σταγόνες ήταν το New Balance 2002R “REWINE Future” (Συχνά ανασταλεί ως «πακέτο προστασίας») που περιελάμβανε μια τριάδα χρωμάτων που είχαν κομμάτια κομματιών ασαφείς πλάκες σουέτ που τοποθετούνται πάνω από το άλλο από το τακούνι μέχρι το δάχτυλο. Έτσι, για εκείνους που έχασαν αυτή την απελευθέρωση, το Powerhouse Boston Footwear έχει παράσχει τώρα το New Balance 57/40 “εκλεπτυσμένο μέλλον” λευκό που κρατάει ακριβώς την ίδια αισθητική.

Το New Balance 57/40 είναι η εκσυγχρονισμένη έκδοση της παραδοσιακής σιλουέτας NB574 που έκανε το ντεμπούτο του το 1988, καθώς και μέχρι σήμερα, τα ρετρό κλασικά είναι τόσο εμφανή όσο ποτέ. Το άνω άνω μέρος της 57/40 δεν απομακρύνεται και από τη ρύθμιση OG της σιλουέτας, ωστόσο, είναι το χοντρό σύστημα μεσαίας σόλας κάτω από αυτό που κάνει μια τεράστια διαφορά.

Εικόνα μέσα από το σπίτι της θερμότητας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Και σε αυτή την παράδοση, η βάση διατηρεί το αρχικό σχήμα, ωστόσο, περιλαμβάνει αποσυμπιεσμένα πάνελ σε όλη την άσπρη σκιά παρόμοια με τη νέα ισορροπία 2002R “Sea Salt”. Η στρογγυλοποίηση του ζευγαριού είναι συμβατικές λεπτομέρειες επωνυμίας New Balance, καθώς και μια μεγάλη μεσαία σόλα κάτω από τα πόδια που έχουν τεντωθεί σε ένα κίτρινο τόνο που παρέχει μια vintage εμφάνιση.

Εάν δεν θέλετε να χάσετε τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της New Balance, ιδιαίτερα στο Sea Sea Sea Sea, ειδικά στο New Balance 5740 “, στη συνέχεια, κρατήστε το κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο. Στις Associated News, το πακέτο New Balance 990V3 του Levi επικεντρώνεται στα χαρακτηριστικά υπογραφής κάθε μάρκας.

Εικόνα μέσα από το σπίτι της θερμότητας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσα από το σπίτι της θερμότητας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *