Το Air Jordan 14 χαμηλό “κραγιόν” απολαμβάνει ένα μακιγιάζ δύο τόνων

από τη συλλογή Silhouettes του Air Jordan, μόνο λίγες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κουλτούρα των παπουτσιών σήμερα, όπως η Air Jordan 1s ως και όπως η Ιορδανία 4s. Κρατώντας αυτό, υποτιμημένα σχέδια όπως η Air Jordan 14s έχουν πάρει ένα σημαντικό επίπεδο ενδιαφέροντος αργά. Σήμερα, έχουμε μια καλύτερη ματιά στο Air Jordan 14 χαμηλό “κραγιόν”, καθώς και εδώ είναι ό, τι απαιτείται να καταλάβετε για το σχεδιασμό του.

Αυτό το AJ14 λειτουργεί σε ένα προφίλ χαμηλής κοπής για πολύ μεγαλύτερη ευελιξία της κίνησης του αστραγάλου, καθώς και ένα χαρακτηριστικό εύχρηστου τύπου. Το πάνω μέρος αποτελείται κυρίως από βουτυρώδες ομαλή σουέτ επικαλύπτει με μαύρο χρώμα, ενώ τα περιλαίμια, η γλώσσα, καθώς και τα κορδόνια είναι γεμάτα σε αντίθετο κόκκινο τόνο παρόμοιο με το κραγιόν.

Ολοκληρώνοντας αυτό το Jordan 14 χαμηλά είναι θέματα που παρέχουν το σχέδιο το διάσημο θέμα του αθλητικού οχήματος, όπως το λογότυπο Ferrari Jumpman στη φτέρνα, εκτός από το παχύ σύστημα μεσαίας σόλας κάτω.

Πώς αισθάνεστε για το Air Jordan 14 χαμηλό “κραγιόν”; Θα προσθέσετε το ζευγάρι στην περιστροφή σας φέτος; Για να μείνετε στην κατανόηση όλων των πιο πρόσφατων κυκλοφοριών της Nike, εκτός από την μάρκα της Ιορδανίας, κρατήστε την κλειδωμένη εδώ στον μοναδικό πάροχο. Σε παρόμοιες ειδήσεις, το Air Jordan 1 Vintage High OG “Dark Marina Blue” πέφτει στις αρχές του επόμενου έτους.

Εικόνα μέσω beechkicks_
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *