Κοιτάξτε το 19% από το ολοκαίνουργιο Nike Air Max ZM950 στο Footasylum!

Το Nike Air Max ZM950 είναι ένα από τα πιο πρόσφατα και μεγαλύτερα μοντέλα Air Max από την ετικέτα SWOOSH και ήταν αποκλειστική από την Ασία για μήνες, αφήνοντας τους οπαδούς των υποδημάτων σε όλο τον κόσμο σε κατάσταση πρόθυμης θέλησης. Ευτυχώς, το ζευγάρι έχει φτάσει παγκοσμίως και περιλαμβάνεται επίσης στην τεράστια συμφωνία Black Friday της Footasylum!

Χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης BF19, μπορείτε να χτυπήσετε το 19% από την τιμή του ολοκαίνουργιου ζεύγους, καθιστώντας τα πολύ πιο προσιτά από ποτέ! Είναι νωρίς για σιλουέτες αυτό το νέο για να μειωθεί, οπότε επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά ενώ μπορείτε!

Nike Air Max ZM950 | Χρησιμοποιήστε τον κωδικό BF19

£ 150.00 £ 120.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Κατασκευασμένο από ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων, το πάνω μέρος παίρνει μια φουτουριστική μέθοδο για το σχεδιασμό που ταιριάζει τέλεια το ασήμι, το μαύρο και το κόκκινο χρώμα. Το λογότυπο SWOOSH της Nike τοποθετείται με κόκκινο χρώμα στην πλευρική πλευρά, ενώ τα ρέοντα σχέδια των πλευρικών τοίχων αναφέρονται θρυλικές σιλουέτες του παρελθόντος.

Όλα αυτά κάθεται πάνω από μια υβριδική σόλα μέγιστου αέρα που χρησιμοποιεί επίσης ένα zoom air pod, παρόμοιο με αυτό που παρατηρείται σε άλλες πρόσφατες σιλουέτες του τρόπου ζωής. Εάν ψάχνετε για άνεση, βεβαιωθείτε ότι αυτά δεν θα σας απογοητεύσουν ως καθημερινούς χρήστες!

Nike Air Max ZM950 | Χρησιμοποιήστε τον κωδικό BF19

£ 150.00 £ 120.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Προχωρήστε στο Footasylum καλύτερα τώρα και σηκώστε το Nike Air Max ZM950 χρησιμοποιώντας τον κωδικό BF19, δεν θα το μετανιώσετε! Εν τω μεταξύ, κρατήστε το κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο και φροντίστε να ελέγξετε το φάσμα έκπτωσης της Nike Black Friday ενώ είστε εδώ!

Nike Air Max ZM950 | Χρησιμοποιήστε τον κωδικό BF19

£ 150.00 £ 120.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *