Το Bodega x New Balance 990V3 “Brown Beige” γιορτάζει την 15η επέτειο του λιανοπωλητή

που είναι γνωστή για την ατελείωτη ροή συνεργασιών του καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών με όσους αρέσουν σε κάθε ετικέτα υποδημάτων, η Botertique Bodega με βάση τη Βοστώνη είναι τώρα πίσω και Έχει ένα ζευγάρι υψηλής θερμοκρασίας προγραμματισμένο για μια απελευθέρωση πολύ σύντομα για να τιμήσει την 15η επέτειό του. Συνδυάζοντας τις δυνάμεις για άλλη μια φορά με τον μακροπρόθεσμο συνεργάτη New Balance, ο Αμερικανός λιανοπωλητής εξέπληξε τις μάζες μέσω του λογαριασμού Instagram με μια εκπληκτική φωτογραφία του Bodega X New Balance 990V3 “Brown Beige”.

Εάν δεν γνωρίζατε ήδη, το New Balance 990V3 έχει διακοπεί πριν από λίγα χρόνια, οπότε δεν υπάρχουν αμφιβολίες ότι οι άπληστοι συλλέκτες παπουτσιών της New Balance είναι εξαιρετικά υποτιμημένοι για αυτή τη συνεργατική απελευθέρωση. Τούτου λεχθέντος, η επιθετική φωτογραφία που υπογράμμισε “εδώ για να μείνει” θα μπορούσε επίσης να είναι πολύ καλά μια υπαινιγμός ότι πρόκειται να επιστρέψει στην αγορά και να σταθεί παράλληλα με τις καλύτερες πωλήσεις σιλουέτες της μάρκας όπως το New Balance 550 και το New Balance 2002R .

Λαμβάνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στα λάκτισμα δείχνουν ότι το συγκρότημα πρόκειται να κατασκευαστεί από ένα μείγμα από βελούδινα σουέτ, αναπνεύσιμο πλέγμα και premium δέρμα, τα οποία όλα έχουν γίνει συνώνυμοι σε όλους τους εκπαιδευτές από την εικονική σειρά 99x της New Balance. Τα πάνελ επιδοτούν σε πλούσιους τόνους σοκολάτας καφέ και μπεζ, ενώθηκαν με χτυπήματα αργύρου και teal αλλού, κυρίως το λογότυπο N του πλευρικού τοιχώματος και την επένδυση κολάρο. Η πολυπόθητη συνεργασία είναι τσιμέντο με μια διπλό-μείλη που έχει σχεδιαστεί με την υπογραφή του Boston Sportswear Giant Abzorb και Encap Cushioning Technology για άνεση που θα αναζητήσετε μέρα με τη μέρα.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού, δεν υπάρχει επί του παρόντος επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας που επιβεβαιώθηκε για το Bodega x New Balance 990V3 “Brown Beige” Ενημερώσεις ισορροπίας! Σε σχετικές ειδήσεις, το πολυαναμενόμενο Casablanca X New Balance 327 “Red Monogram” είναι τελικά στο δρόμο!

Εικόνα μέσω Bodega
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Bodega
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *