Ο Atmos επαναλαμβάνει το ‘OG’ με μια νέα συνεργασία Adidas NMD R1

μετά την αποκάλυψη του NMD V2 χθες, η Adidas έχει πλέον συνεργαστεί με την Atmos για να επαναπροσδιορίσει το NMD R1 ‘OG’ που πήρε τον κόσμο από την Storm πίσω το 2016. Παίζοντας γύρω με την παλέτα χρωμάτων που έκανε το νομαδικό τόσο δημοφιλές, αυτό είναι ένας μπάτσος για τρεις λάτρεις των λωρίδων!

Διαθέτοντας ένα πλήρες πλέγμα για την απόλυτη αναπνοή, κόκκινα, λευκά και μπλε τρία λωρίδες, χαρίζει τις πλευρικές και τις μεσαία πλευρές, ενώ τα 3 μ. Ερωτιολόγηση δίνουν στα παπούτσια ένα ποπ που μπορεί να δει κανείς ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ένα γιγαντιαίο λογότυπο adidas εκτυπώνεται σε όλο το vamp, ακολουθούμενο από το “The Brand with the 3 Stripes” σε πολλές γλώσσες.

Εικόνα μέσω του Atmos Tokyo
Κάτω από κάτω, υπάρχει μια πλήρης ώθηση σόλα, εντελώς με μια παράγραφο του Kanji που γράφτηκε σε όλα τα εσωτερικά πάνελ. Στη συνέχεια, είναι επενδεδυμένο με μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ, παρέχοντας ανθεκτική έλξη με κάθε βήμα.

Ορίστε να πέσει αύριο στις 2 Νοεμβρίου αποκλειστικά στα καταστήματα Atmos Tokyo και σε απευθείας σύνδεση, ακριβώς τι δεν πρέπει να αγαπάτε; Για περισσότερες ειδήσεις του sneaker, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή!

Εικόνα μέσω του Atmos Tokyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *