Τα περίπλοκα χαρακτικά χαρακτηριστικά στο Air Jordan 1 Zoom CMFT “Gold Laser”

Όταν το AJ1 Zoom CMFT διαρρέει για πρώτη φορά στο τέλος του περασμένου έτους, ειλικρινά δεν ήμασταν πολύ σίγουροι ότι πολλοί sneakerheads θα ήθελαν τη νέα σιλουέτα. Γρήγορα προς τα εμπρός περίπου δέκα μήνες αργότερα και έχουμε επίσημα αποδειχθεί λάθος. Η Jordan Brand κάνει τα πράγματα με αυτό το μοντέλο που φυσικά δεν είναι δυνατή με το συμβατικό AJ1 και ένα καταπληκτικό παράδειγμα αυτού του κατόχου του σχεδιασμού είναι το επερχόμενο Air Jordan 1 Zoom CMFT “Gold Laser”!

Σε αντίθεση με οποιαδήποτε Air Jordan 1 που έχουμε δει πριν, το “Gold Laser” διαθέτει μια εξαιρετικά premium κατασκευή που είναι βέβαιο ότι θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Ένα τολμηρό μπλε swoosh πυροβολεί στη μαύρη βάση του Stark, ενώ τα δερμάτινα πάνελ στον αστράγαλο, το τακούνι και το toebox είναι περίπλοκα χαραγμένα με ένα βασιλικό μοτίβο που μας δίνει σοβαρά art deco-meets-wakanda vibes.

Εικόνα μέσω repgod888
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω repgod888
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Κάτω από την τραγανή λευκή σόλα Nike Air θα βρείτε μια παγωμένη εξωτερική σόλα από καουτσούκ, και αυτό συμπληρώνεται από μια ετικέτα με ζουμ που είναι περήφανα ραμμένη πάνω στο midfoot. Η στρογγυλοποίηση όλων είναι ένα δίδυμο ετικετών γλωσσών με το θρυλικό λογότυπο Jumpman, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Μια ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως για το Nike Air Jordan 1 Zoom CMFT “Gold Laser”, αλλά περιμένουμε να πέσουν πολύ σύντομα. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το τρελό σχέδιο, και σε σχετικές ειδήσεις, το A Ma Maniére x Air Jordan 1 High είναι κατάλληλο για το Sneaker Royalty!

Εικόνα μέσω repgod888
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω repgod888
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *