Αυτή η τέχνη τοίχου από αφίσες είναι το καλύτερο δώρο για κάθε τύπο sneakerhead

είτε προσπαθείτε να βρείτε το καλύτερο δώρο ή θέλετε να παρουσιάσετε τον ενθουσιασμό σας για υποδήματα, το kickposters.com είναι σπίτι σε μερικά από τα Καλύτερα έργα τέχνης του πάνινα παπούτσια.

Μόλις πρόσφατα παρουσιάστηκε στον απόλυτο οδηγό δώρων Χριστουγέννων μαζί με μερικά από τα καλύτερα πιεστικά για sneakerheads.

Η όμορφα σε βάθος τέχνη τοίχων παρουσιάζει παιχνιδιάρικα μερικά από τα πιο επιθυμητά υποδήματα. Είναι ελάχιστα ασυνήθιστο ότι οι αφίσες κλωτσιών συνεργάστηκαν με την Adidas για να δώσουν μια εικόνα μεγέθους καρτ -ποστάλ με κάθε σειρά πάνινα παπούτσια.

Οι καλύτεροι πωλητές περιλαμβάνουν το έργο τέχνης Yeezy, αλλά η ποικιλία περιλαμβάνει ό, τι από τους Jordans μέχρι το Air Maxs καθώς και για το Hype Beast, υπάρχει ακόμη και μια τελική συλλογή αξεσουάρ.

Αυτό το πορνό του πάνινο παπούτσι διαθέτει σε χαρτί A4 μετάξι από μετάξι 250GSM με τετραμελή διαδικασία για το πιο υψηλό φινίρισμα. Προσθέστε ένα γυαλί ή ένα ξύλινο πλαίσιο, καθώς έχετε ένα κομμάτι δήλωσης που φαίνεται υπέροχο σε οποιοδήποτε είδος δωματίου.

Εάν είστε οπαδός αυτών των εικονογραφήσεων, μην χάσετε αυτήν την ειδική προσφορά που είναι μόνο σε απευθείας σύνδεση για περιορισμένο χρόνο. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό ‘SOLE20’ για 20% από την πλήρη σειρά Kickposters.com!

Για να διατηρήσετε μέχρι και την ημερομηνία με τις τρέχουσες εκτυπώσεις καθώς και τις θέσεις εργασίας από τους Kickposters, συμμορφώνονται με αυτές στο Instagram @KickPosters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *