Δεν παίρνει καθαρότερο από το Air Jordan 1 ‘Phantom’

τα τελευταία τριάντα τέσσερα χρόνια, το Air Jordan 1 έχει δει πολλά διαφορετικά στυλ, σχέδια και μακιγιάζ, αλλά τα ολοκαίνουργια ” Το Phantom ‘παίρνει σίγουρα το κέικ ως ένα από τα καθαρότερα ακόμα. Πώληση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όταν έπεσε το περασμένο Σαββατοκύριακο, το παπούτσι έχει λάβει τώρα μια πλήρη αποκατάσταση!

Σε αντίθεση με οποιοδήποτε AJ1 που έχετε δει πριν, το «Phantom» είναι βαμμένο σε ένα εξαιρετικά καθαρό λευκό χρώμα με κόκκινη ραφή αντίθεσης που κατασκευάζουν γύρους σε όλο το πάνω μέρος. Ένα αποκορύφωμα αυτού του χρώματος είναι ένα λογότυπο SWOOSH διπλού στρώματος που κοσμεί τις πλευρικές και μεσαίες πλευρές για ένα 3D αποτέλεσμα. Από την άποψη των υλικών, η ομαλή δερμάτινη δερμάτινη αντίθεση με το τσαλακωμένο δέρμα για μια υφή αντίθεση και μια μεσαία σόλα που εγχέεται με αέρα υπάρχει για πρόσθετη άνεση με κάθε βήμα.

Διατίθεται τώρα από το Foot Locker UK, ενημερώστε μας αν θα προσθέσετε το Air Jordan 1 ‘Phantom’ στην περιστροφή του καλοκαιριού και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *