Το Puma Oslo-City OG είναι πίσω καθώς και πολύ καλύτερα από ποτέ!

Το Puma Oslo-City OG είναι μια θρυλική σιλουέτα από βαθιά στα αρχεία της γερμανικής ετικέτας, καθώς και για πρώτη φορά η μάρκα φέρνει πίσω το σχέδιο σε όλη της την αρχική δόξα. Το OSLO-CITY OG έκανε το ντεμπούτο τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Χειμερινής σεζόν του 1952 στη Νορβηγία, καθώς και εξαιρετικά εμφανής τόσο με τους αθλητές όσο και με τους θεατές.

Ορίζοντας να επιστρέψει σε εκσυγχρονισμένη μορφή, το OSLO-CITY OG δεν θα είναι καμία αμφιβολία να είναι μια τεράστια επιτυχία για την Puma, καθώς και θα δείξει προεξέχοντα με τους δύο sneakerheads, καθώς και τους Fashion-Fans. Εάν αναρωτιέστε τι μπορεί να είναι ο επόμενος αστυνομικός σας, μπορεί να είναι μόνο το ζευγάρι για το οποίο περιηγείστε!

Εικόνα μέσω puma

Εικόνα μέσω puma
Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας υψηλής ποιότητας, το πάνω μέρος του ζεύγους ενσωματώνει το ομαλό δέρμα με εύκαμπτο σουέτ για μια αιώνια εμφάνιση vintage, με το λογότυπο της Puma υπογραφής να διαλύει την κατά τα άλλα λευκή εμφάνιση με ένα χτύπημα Jet Black. Η επωνυμία Puma με χρυσό είναι υπερήφανη για την τοποθεσία στην πλευρική πλευρά, παρέχοντας ένα άγγιγμα υψηλής ποιότητας.

Μια μεσαία σόλα με καύση κόμμεων σπιεί όλα αυτά, όταν για άλλη μια φορά δείχνοντας το vintage κίνητρο εδώ. Φυσικά, ενσωματώνεται το σύγχρονο μαξιλάρι, καθιστώντας αυτά τα ζευγάρια που θα θελήσετε να γλιστρήσετε μέρα με τη μέρα.

Εικόνα μέσω puma

Εικόνα μέσω puma
Εάν είστε τόσο έντονοι όσο βρισκόμαστε στο Puma Oslo-City OG, τα μεγάλα νέα είναι ότι προσφέρονται τώρα στους πωλητές που επιλέγουν σε ολόκληρο το διαδίκτυο, οπότε μην διστάσετε να πάρετε ένα ζευγάρι ενώ μπορείτε! Εν τω μεταξύ, κρατήστε το κλειδωμένο καλύτερα εδώ στον μοναδικό πάροχο καθώς και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε τις 15 πολλές εκδόσεις του 2020!

Εικόνα μέσω puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *