Το Nike Adapt BB 2.0 “Mag” μας οδηγεί πίσω στο μέλλον!

Το Nike Adapt BB 2.0 “Mag” είναι η τρέχουσα έκδοση της ναυαρχίδας της Nike Selflacing Silhouette, καθώς και αποτίει φόρο τιμής στο ζευγάρι που ξεκίνησε ολόκληρο το φαινόμενο. Όλη η μέθοδος πίσω το 1989, η κινηματογραφική ταινία της λατρείας πίσω στο μέλλον II παρουσίασε Marty McFly χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι αυτοεξυπηρέτησης Nike πάνινα παπούτσια που κατανοούσαν ως mags.

Λαμβάνοντας ποτέ υπόψη ότι η ταινία που προβλήθηκε πολύ για πρώτη φορά, οι συλλέκτες της Nike σε όλο τον κόσμο ονειρεύτηκαν να έχουν mags. Το όνειρο τελικά κατέληξε να είναι μια αλήθεια για μια επιλογή λίγα όταν τα πάνινα παπούτσια είδαν μια εξαιρετικά περιορισμένη παγκόσμια απελευθέρωση, με τα ζευγάρια που πωλούν τώρα στην αγορά μεταπώλησης για πάνω από £ 50.000.

Εικόνα μέσω της Nike
Εάν πάντα ονειρευόσασταν να έχετε ένα ζευγάρι mags, ωστόσο ποτέ δεν είχε τόσο πολύ διαθέσιμο εισόδημα, φαίνεται ότι μια επιλογή είναι στο δρόμο. Το σημερινό χρωματιστό δρόμο του Nike Adapt BB 2.0 αυτο-προσγείωση πάνινα παπούτσια είναι διακοσμημένο σε ένα mag-εμπνευσμένο γκρι καθώς και μπλε εμφάνιση, υποδεικνύοντας ότι αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι η πιο hyped παράδοση ακόμα.

Το άνω είναι κατασκευασμένο από φουτουριστικό τεχνικό πλέγμα, ενώ η χοντρή μεσαία σόλα κάτω από τα πόδια σπίτια πολλά μαξιλάρια μαζί με τους ελέγχους για να λειτουργούν την τεχνολογία αυτο-προσώπου. Τα κουμπιά από καουτσούκ διαχειρίζονται τη χαλάρωση καθώς και τη σύσφιξη των αθλημάτων, μια συνάρτηση που εγγυάται ότι θα διεγείρει πολλά sneakerheads!

Εικόνα μέσω της Nike
Το Nike Adapt BB 2.0 “MAG” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα, καθώς και να μην αμφισβητήσει το ποσό της οικογένειας που την περιβάλλει. Εάν επιδιώκετε τον αστυνομικό, φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή για όλα τα τρέχοντα νέα καθώς και ενημερώσεις, καθώς και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε την καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στην Ένωση x Air Jordan 4!

Εικόνα μέσω της Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *