Η Jordan Brand Holiday 2021 Retro Collection έχει αποκαλυφθεί επισήμως

Ήταν μια κόλαση ενός έτους για την Jordan Brand. Μετά από εννέα μήνες που δεν πέφτουν παρά τη θερμότητα, η συνεργασία Michael Jordan -Helmed πρόκειται να συνεχίσει αυτό με τη συλλογή Jordan Brand 2021 Retro Collection – και παίρνουμε την πρώτη μας εμφάνιση ακόμα!

Διαθέτοντας συνολικά δεκατρία στυλ και χρώματα, η συλλογή ξεκινάει με το πολυαναμενόμενο Air Jordan 1 υψηλό “δίπλωμα ευρεσιτεχνίας” που εκτρέφεται “που παίρνει το κλασικό χρώμα αλλά με μια γυαλιστερή συστροφή. Το ζεστό-αναμενόμενο Air Jordan 1 υψηλό “Bordeaux” είναι επίσης έτοιμο να ξεκινήσει. Έχοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το θρυλικό “Midnight Navy”, έρχεται πλήρης με ένα μεταλλικό ασημένιο swoosh που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε από την απελευθέρωση Co.jp.

1
2
3
4

Στη συνέχεια, το πολύχρωμο αριστούργημα που είναι το Air Jordan 1 High “Hand Crafted” κάνει επίσης το μεγάλο ντεμπούτο του αυτή τη σεζόν. Με τα γήινα πάνελ αυτό μοιάζει με κάτι που έχει γίνει από τεχνίτες. Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το φάσμα χωρίς να αναφέρετε την Air Jordan 1 High “ατμόσφαιρα” που είναι περίεργα εμπνευσμένη από την αγάπη του MJ για τσίμπημα φούσκας. Ενώ αυτό μπορεί να φανεί λίγο τυχαίο υπάρχει μια δέσμη δροσερών λεπτομερειών σε αυτό το Air Jordan 1 που παρουσιάζει αυτό.

Επόμενη στάση παίρνουμε ένα ζευγάρι Air Jordan 3s, συμπεριλαμβανομένου ενός που καλύπτεται από το στρατιωτικό camo και το Air Jordan 3 “Pine Green” που ήταν όλη η οργή επειδή διαρρέουν για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα. Ένα φόρο τιμής στις πάπιες του Όρεγκον, είναι ενισχυμένο με κλασικό μοτίβο τσιμέντου που κάνει αυτό ένα στιγμιαίο κλασικό. Δύο Air Jordan 5s είναι επίσης εδώ, δηλαδή το Air Jordan 5 “Jade Horizon” και μια παγωμένη μπλε παραλλαγή που δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε προσωπικά.

1
2
3
4

Το επόμενο κεφάλαιο ξεκινά με το Air Jordan 9 “Χιλή κόκκινου”, το οποίο είναι τολμηρό και φωτεινό και είναι ένα νεύμα για το Air Jordan 9 “Motorboat Jones” από το 2012. Το Air Jordan 12 “Royalty” επηρεάζεται από το ταξί AJ12 ” Μερικές επιπλέον λεπτομερή χρυσό, ενώ το Air Jordan 13 “Court Purple” δίνει στο κλασικό Regal revamp. Για να το ολοκληρώσετε όλα, ένα Winterised Air Jordan 14 είναι ιδανικό για τους ψυχρότερους μήνες μπροστά, ενώ ένα Neon Pink Air Jordan 14 Low είναι εμπνευσμένο από το να είσαι “τολμηρός και απροσδόκητα”.

Κάνοντας το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή Nike Jordan Brand 2021 ρετρό καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας ποιο στυλ αισθάνεστε περισσότερο και σε σχετικές ειδήσεις, το Air Jordan 1 Retro High OG “Dark Blue Blue” πέφτει το επόμενο έτος!

1
2
3
4
5

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *