Το Playboi Carti αποκαλύπτει το Foot Locker Special Nike Air Max Collection

Bumblebee!
https://youtu.be/rsvync9hiiw

Το Foot Locker έχει αξιοποιήσει το Playboi Carti για να αποκαλύψει τη νέα συλλογή Nike Air Max. Με ένα τρίο σιλουέτες που θα ξεκινήσουν, αυτό το πακέτο που ονομάζεται «συχνότητα» θα σας βοηθήσει απολύτως να ξεχωρίζετε.

Χρησιμοποιώντας 3 από τις πολλές επιθυμητές σιλουέτες της Nike, το Air Max 95, το TN Air Max Plus καθώς και το 97 Plus, αυτό το πακέτο είναι για την περίεργη χρωματική παλέτα.

Υπενθυμίζοντας το Bumblebee Transformers, το πάνω μέρος είναι διακοσμημένο με ένα ζωντανό κίτρινο. Αυτό αντισταθμίζεται στη συνέχεια από τις επιτυχίες των λευκών καθώς και του μαύρου που ανακαλύφθηκε στις πινελιές. ειδικά επισημάνθηκε στο TN Air Max Plus με κίτρινο που χρησιμοποιείται σε όλο το άνω καθώς και μια μαύρη βαθμίδα που ανακαλύφθηκε στις επικαλύψεις TPU.

Αυτό στη συνέχεια αναστρέφεται στο Air Max 95 με ένα μαύρο παπούτσι που επισημαίνεται από ζωντανά κίτρινα κύματα καθώς και σόλα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε παρατηρήσει. Το πιο demure ζευγάρι είναι το 97/συν, αυτή μια υπέροχη αντίθεση και των 3 χρωμάτων, κάνοντας αυτό το πάνινο παπούτσι είναι γρήγορα το καλύτερο στο πακέτο.

Ορίστε να εισαγάγετε στο Foot Locker στις 14 Σεπτεμβρίου, είναι αβέβαιο εάν θα εισαγάγουν σε ευρύτερους λιανοπωλητές.

Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα, καθώς και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *