Πάρτε 20% από το show-stopping Nike Air Max 98 ‘Gunsmoke’!

Το Nike Air Max 98 ‘Gunsmoke’ πρέπει να είναι ένα από τα πιο μαγευτικά χρωματιστά θεωρώντας ότι η σιλουέτα αναβίωσε πέρυσι. Εμπιστευμένο σε ένα πλήθος υλικών υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της Ultra αναπνεύσιμο, καθώς και του βουτυρώδους ομαλού δέρματος, μπορείτε τώρα να πάρετε το 20% από το show που σταματάει το πάνινο παπούτσι, καθώς και εδώ είναι πώς!

Βαμμένο σε ένα πολύχρωμο συνδυασμό «λέιζερ πορτοκαλί», «λευκό, καθώς και« Team Orange », αυτό το Air Max 98 είναι το καλύτερο παπούτσι για να ροκ όλο το χρόνο. Η λεπτή αλλά εντυπωσιακή επωνυμία χτυπά τη γλώσσα καθώς και τα τμήματα της φτέρνας, καθώς και η ανακλαστική περιγραφή 3M υποδεικνύει ότι θα δείτε ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Κάτω από κάτω, υπάρχει ένα σύστημα αέρα πλήρους μήκους με κόκκινο χρώμα, παρέχοντας στους χρήστες εκπληκτικής άνεσης με κάθε βήμα.

Διατίθεται τώρα από τη Nike, μπορείτε να αστυνομεύσετε το Nike Air Max 98 ‘Gunsmoke’ για μόλις £ 115 με τον κωδικό May2019, οπότε φροντίστε να πάρετε ένα ζευγάρι ενώ είναι ακόμα διαθέσιμο! Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Nike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *