Αυτά τα πολυτελή adidas alphabounces θα σας κάνουν πράσινο με φθόνο

μετά τη λήψη των περιτυλίξεων από το μυστικό Alphabounce Zip ‘Triple Black’ πριν από μερικούς μήνες, η Adidas έδωσε τώρα στο συμβατικό Alphabounce ένα ultra premium makeover.

Το Suede κουρδίζει το πάνω μέρος αυτής της προσφοράς Ultra Premium, δίνοντάς της την προσαρμοστικότητα να φοριέται τόσο με μια μοντέρνα στολή όσο και με μια προπόνηση. Κοσμήτο σε ένα πολυτελές «βασικό πράσινο» χρώμα, αυτή η αλφαβουή είναι εξοπλισμένη με ένα σύνολο από καουτσούκ και ένα απλοποιημένο σύστημα κορδονισμού που κάνει να μπαίνει μέσα και έξω από αυτά ακόμα πιο εύκολα.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το πάνινο παπούτσι κάθεται στην κορυφή μιας μεσαίας σόλας αναπήδησης για πρόσθετη άνεση με κάθε βήμα. Αν και δεν είναι ώθηση, δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτά τα λάκτισμα είναι καθαρή φωτιά. Κάτι ιδιαίτερο για αυτό το συγκεκριμένο ζευγάρι Alphabounces είναι η ηπειρωτική εξωτερική σόλα που επιτρέπει πρόσθετη λαβή και ανθεκτικότητα.

Παρουσιάστηκε να πέσει κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον, το σουέτ Adidas Alphabounce «Green Green» θα πρέπει να έχει ένα χώρο στη συλλογή των πάνινα παπούτσια σας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο η Adidas δεν είναι το πράγμα σας, η Nike μόλις αποκάλυψε την ανάληψη του premium sneaker. Το εύστοχα ονομασμένο δέρμα Air VaporMax, αντί για το συμβατικό flyknit, διάτρητο σουέτ κάνει το δρόμο του στο πάνω μέρος, μαζί με μια ομαλή δερμάτινη επένδυση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *