Ο Adidas μόλις πρόσθεσε το Kaws που χτυπάει στο Yeezy Boost 350 V2 True Form

Μπορεί να είναι αρκετό διαδίκτυο για μια μέρα, καθώς η Adidas εμπλέκεται σε αυτή την περίεργη ιογενή τάση!

Οι εικόνες εμφανίστηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ενός Yeezy Boost 350 V2 με μια τεχνική kaws-inspired ρύθμισης. Δεν ήρθε πολύς καιρός πριν από την αντιγραφή της τάσης από τα θηρία και τα sneakerheads του Hype. Ρίξτε μια ματιά σε όλη τη ροή Insta και δεν θα είναι πολύ μέχρι να βρείτε έναν επιρροή που πηδάει σε αυτό το ιογενές κύμα.

Τώρα, φαίνεται ότι οι adidas αισθάνονται αυτό το στυλ. Σε ένα κατάστημα στο Παρίσι, το Yeezy Boost 350 V2 True Form παρουσιάστηκε σε ένα γυάλινο δοχείο με αυτό το εικονικό παιχνίδι Kaws που εκπροσωπείται στα κορδόνια.

Όποια και αν είναι οι σκέψεις σας σχετικά με αυτή τη νέα τάση, σύντομα θα έχετε την επιλογή να προσαρμόσετε την «αληθινή φόρμα». Αυτό το περιφερειακό αποκλειστικό χρώμα θα είναι αναμφισβήτητα γρήγορο να πωλήσει, αν και γενναιόδωρα αποθέματα θεωρείται ότι χτυπά την Adidas UK.

Μείνετε κολλημένοι σε @TheSolerestocks από τις 6.30 π.μ., καθώς αυτό θα είναι ένα άλλο πρόωρο λανσάρισμα. Το Foot Locker uk είναι επίσης αποθεματικό μεγέθους με μια σελίδα ‘Coming Soon’ που είναι επί του παρόντος ζωντανά. Πολύ περισσότερες ενημερώσεις και ειδοποιήσεις θα αναρτηθούν στο τρέξιμο μέχρι να ξεκινήσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *