Κοιτάξτε την πρώτη ματιά στη γειτονιά X Adidas Ultra Αύξηση

μετά από συνεργασία με τους Adidas και Bape νωρίτερα αυτό το έτος για ένα POD S3.1 και NMD TS1, φαίνεται ότι η γειτονιά θα συνεργαστεί με τις τρεις λωρίδες για άλλη μια φορά για να πάρει Στο θρυλικό Ultra Boost, και εδώ είναι η πρώτη σας εμφάνιση!

Που αποκαλύφθηκε μέσω του Instagram από τον ιδρυτή της NBHD Shinsuke Takizawa, η εικόνα δεν προβάλλει ένα, αλλά δύο, συνεργατικές ενισχύσεις Ultra. Ζωγραφισμένες σε ασπρόμαυρες παλέτες χρωμάτων, τέσσερις κουνάβιες βίδες που πυροβολούν το vamp προς το toebox, δίνοντας έμφαση στο εξορθολογισμένο σχέδιο του δρομέα. Συμπληρωματικά κλουβιά προσθέτουν υποστήριξη και, φυσικά, η αύξηση του πλήρους μήκους των μεσαίων κάθονται κάτω από τα πόδια για επιπλέον άνεση και απεριόριστο μαξιλάρι.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για τη γειτονιά X Adidas Ultra Boost, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας αν θα κάνετε copping και βεβαιωθείτε ότι θα κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή SOLE SYPORY για εντελώς δωρεάν καλύτερα τώρα! Στις σχετικές ειδήσεις, αυτοί είναι οι Top Ten Ultra Αύξηση εκπαιδευτές που είναι τώρα διαθέσιμοι στο Ηνωμένο Βασίλειο Stockists!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε τα πιο πρόσφατα εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *