Το Adidas Originals αποκαλύπτει το Deerupt S

που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018, το Adidas Originals Deerupt πήρε τον κόσμο του sneaker από την καταιγίδα. Συνδυάζοντας το καλύτερο από το Pharrell Williams Tennis Hu, το NMD R2 και το I-5923 σε μια κομψή σιλουέτα, οι τρεις λωρίδες έχουν αποκαλύψει τώρα τον διάδοχό της και είναι όμορφη φωτιά.

Όπως μια μικροσκοπική έκδοση του Pharrell Williams NMD Hu, το Deerupt S διατηρεί όλα όσα ήταν καταπληκτικά για την έκδοση OG, αλλά το παίρνει σε μια εγκοπή. Εμπνευσμένα εμπνευσμένα από το Ultra Tech, το πάνινο παπούτσι μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα πλεκτό άνω και ένα ολοκαίνουργιο σύστημα κορδονιών που συγκρατεί τα πάντα μαζί μέσα από ένα δερμάτινο βρόχο. Ένα επιπλέον δερμάτινο έμπλαστρο διαθέτει γύρω από τη φτέρνα για πρόσθετη πολυτέλεια.

Εάν ήσασταν οπαδός του αρχικού ελάφι Adidas Originals, τότε θα αγαπήσετε τα Adidas Originals Deerupt S! Απελευθερώνοντας στις 28 Φεβρουαρίου, ενημερώστε μας τι πιστεύετε και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την επίσημη εφαρμογή SOLE SYPERTION για εντελώς δωρεάν καλύτερα τώρα! Σε άλλες ειδήσεις του sneaker, οι διαρροές που διαρρέουν αποκαλύπτουν το επερχόμενο Yeezy 700 V2 ‘Gray Gum’!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε τα πιο πρόσφατα εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *