Η επερχόμενη συλλογή Adidas PowerPhase είναι η Kanye West εξουσιοδοτείται

το πιστεύει ή όχι, η επερχόμενη Adidas PowerPhase δεν θα εισαχθεί ως Yeezys, ωστόσο, μια γενική απελευθέρωση. Υπό την προϋπόθεση ότι φαίνονται ουσιαστικά παρόμοιοι με τους Yeezy Calabasas, υποθέτουμε ότι ο Kanye West θα εξακολουθεί να επιτρέπεται από αυτή τη συλλογή.

Σοβαρά, είναι δύσκολο να διαφοροποιηθούν μεταξύ εκείνων που πωλούν το Yeezy Styles καθώς και αυτό το επερχόμενο εύρος. Ακριβώς όπως και οι Calabasas, τα δύο στυλ για να εισαγάγουν το μαλακό δέρμα του επόμενου μήνα.

Η εμφάνιση του παλιού θεσμού της PowerPhase διατηρείται συνολικά με την παραδοσιακή επωνυμία Adidas Originals, ραμμένες τρεις λωρίδες κατά μήκος του πλευρικού τοιχώματος καθώς και μια εντελώς συνηθισμένη γλώσσα.

Η μόνη διαφορά μεταξύ αυτού, καθώς και των αποκλειστικών του Kanye είναι η προσθήκη “PowerPhase”. branding που αντικαθιστά το χρυσό “calabasas”? Insignia σε όλο το πλευρικό τοίχωμα.

Το 2019 Adidas PowerPhase εισάγει στο ‘Ecru Tint’ καθώς και στο ‘Cloud White’. Αυτά χτυπούν ράφια τον Μάρτιο, οπότε κρατήστε το κλειδωμένο στο @thesolesupplier για πολύ περισσότερες ενημερώσεις καθώς και ειδοποιήσεις.

Εν τω μεταξύ, ρίξτε μια ματιά στα τρέχοντα καθώς και τα μεγαλύτερα υποδήματα adidas εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *