5 Νέες χρωματιστές του Continental 80 Εισάγουν στην Adidas αυτή την εβδομάδα

Αιώνια στυλ καθώς και άνεση.

Το Adidas Continental 80 είναι ένα πάνινο παπούτσι που θεωρείται συνήθως ως ένα από τα πιο υποτιμημένα creos που προσφέρεται ιδανικά τώρα. Με την ευρεία γοητεία καθώς και τη σιλουέτα για πάντα σε στυλ, αυτό το πάνινο παπούτσι πρέπει να είναι στην περιστροφή σας.

Τώρα οι 3 λωρίδες είναι έτοιμοι να εισαγάγουν 5 ολοκαίνουργια χρώματα. Αυτές οι παλέτες χρωμάτων που προετοιμάστηκαν την άνοιξη είναι απαραίτητες τους επόμενους μήνες.

Με πλούσια χρώματα διακοσμημένα στα 5 ζεύγη, αυτά τα πάνινα παπούτσια προσφέρουν μια καθημερινή φορητότητα που είναι δύσκολο να ανακαλυφθεί αλλού. Με ένα πλούσιο ναυτικό καθώς και τη Βουργουνδία που κάθεται μαζί με 2 γκρίζες επαναλήψεις εκτός από το ζωντανό κόκκινο, η Adidas έχει πραγματικά πιστέψει σε όλους αυτή τη σεζόν.

Όλοι λειτουργούν το σήμα Adidas πάνω από τις διάσημες ρίγες που είναι επικαλυμμένες κάτω από τις μεσαίες και τις πλευρικές πλευρές.

Ξεκινώντας την 31η Ιανουαρίου, αυτά τα πάνινα παπούτσια δεν πρέπει να αγνοηθούν.

Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα, καθώς και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *