Υπενθύμιση απελευθέρωσης: Μην χάσετε το Air Jordan 7 “Flint 2021”!

Εάν δεν χειριστείτε για να εξασφαλίσετε το “Flint” το 2006 τότε μην ανησυχείτε, καθώς το Air Jordan 7 “Flint 2021” είναι πίσω, καθώς είναι πολύ καλύτερο από ποτέ! Ένα one-to-one χειρίζεται το ’06 OG, αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά χρωματιστά χρωματιστά του έβδομου παπουτσιού υπογραφής του Michael Jordan, καθώς και επιστρέφει αύριο στις 8 π.μ. στις 8 Μαΐου!

Βαμμένο στο θρυλικό λευκό και σε γκρι συνδυασμό χρωμάτων που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη, η βάση σουέτ Buttery επικαλύπτεται από πριτσίνια δερμάτινα πάνελ για επιπλέον premium vibe. Οι διατρήσεις μπορούν να ανακαλυφθούν σε όλο το άνω μέρος του Air Jordan 7 για μια εξαιρετικά αναπνεύσιμη εμπειρία, καθιστώντας αυτά τα ιδανικά για να χρησιμοποιήσουν τόσο στο δρόμο όσο και στο γήπεδο.

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Φυσικά, δεν θα ήταν το “flint” χωρίς την προσθήκη “Varsity Purple” τόνους σε όλη την έκταση. Από το σήμα “23” στη φτέρνα στη μεσαία σόλα Nike Air, ό, τι αγγίζει διατηρώντας αυτή την απόχρωση της υπογραφής, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Τι να μην αρέσει στο Nike Air Jordan 7 “Flint 2021 Varsity Purple”; Ένα must-have για οποιοδήποτε είδος ανεμιστήρα της μάρκας Jordan, αρπάξτε το ζευγάρι σας όταν μειώνονται αύριο στις 8 π.μ. στις 8 Μαΐου! Ας καταλάβουμε αν θα πάτε για αυτά, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να τερματίσετε την εναλλαγή του καλοκαιριού με αυτές τις νέες Nike Air Force 1s καθώς και Air Jordan 1s!

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *