Το πολιτικό x nike sb dunk χαμηλό “θερμογραφία” τροποποιήσεις χρώμα με ζεστό

νωρίτερα φέτος, πήραμε μια κρυμμένη ματιά στο πολιτικό x nike sb dunk χαμηλά, όμως bit καταλαβαίνουμε ότι είχε μια τεχνική επάνω το μανίκι του . Όταν οι πρώιμες λήψεις διαρρεύσουν τον Μάιο, ήταν ένα συνηθισμένο μαύρο ζευγάρι που ήταν ειλικρινά τύπος βαρετό, ωστόσο τώρα φαίνεται σαν να τροποποιεί το χρώμα με τη θερμότητα!

Σε συνεργασία με το φημισμένο κατάστημα πατινάζ στο Βερολίνο, η “θερμογραφία” είναι κατασκευασμένη από ένα πλήρες δερμάτινο κτίριο που βυθίζεται σε μια μαύρη απόχρωση. Ένα Swoosh Nike γλιστράει στα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ, ενώ μια λεπτή αλλά εντυπωσιακή “πολιτική” ετικέτα μπορεί επίσης να ανακαλυφθεί γύρω από τη φτέρνα.

Όπως δείχνει το παραπάνω βίντεο, μόλις μετακινηθείτε στη φωτιά, το Dunk Low εκθέτει αμέσως ένα ζεστό χάρτη εμπνευσμένο από το στρώμα. Ενώ αυτό είναι σίγουρα κάτι νέο όταν αφορά τα πάνινα παπούτσια, δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στο προεξέχον παπούτσι skate πριν, έτσι ώστε να δηλώσουμε ότι είμαστε πέρα ​​από το Hyped είναι μια υποτίμηση από μόνη της!

Αυτή τη στιγμή, δεν είναι κατανοητό πολλά άλλα για το πολιτικό X Nike SB Dunk χαμηλή “θερμογραφία”, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτήν την ιδέα, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να φτάσετε κοντά με το Nike SB Dunk Low Pro “Elephant”!

Εικόνα μέσω WaveGod_Thelegend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *