Μια κρυμμένη ματιά στο Adidas Ultra Αύξηση 2021

, καθώς άκουσαν πιο κοντά και πιο κοντά στο τέλος του έτους, μοιάζει με τις τρεις λωρίδες, σκέφτεται ήδη το μέλλον του ναυαρχικού δρομέα του με την Adidas Ultra Αύξηση 2021. Το πιο πρόσφατο και μεγαλύτερο UB για να πέσει επειδή το 1.0, διατηρεί τις ίδιες κομψές γραμμές με το OG αλλά με μια φουτουριστική αίσθηση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Εικόνα μέσω US_11
Που αποκαλύπτεται από το ιαπωνικό πάνινο παπούτσι US_11, το UB21 διαθέτει ένα κορυφαίο άνω άνω μέρος της κάλτσας που φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την αύξηση του Yeezy 380. που βλέπει εδώ σε τρία ξεχωριστά χρωματικά σχήματα Το κουτί των δακτύλων διατηρεί τα πράγματα εξορθολογισμένα.

Στο πίσω μέρος θα βρείτε ένα κύπελλο φτέρνας που έχει απλοποιηθεί με ολοκαίνουργια επωνυμία Ultra αύξηση και στρογγυλοποιώντας όλα τα Adidas αυξάνει την μεσαία σόλα που είναι πιο χοντροκομμένη από ποτέ. Αυτό στη συνέχεια είναι επενδεδυμένο με μια ηπειρωτική εξωτερική σόλα καουτσούκ για ανθεκτική έλξη με κάθε βήμα, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Εικόνα μέσω US_11
Ενώ δεν είναι γνωστά πολλά άλλα για την Adidas Ultra Αύξηση 2021 αυτή τη στιγμή, γνωρίζουμε για ένα γεγονός ότι θα χτυπήσουν τα ράφια προς το τέλος του έτους. Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για αυτό το νέο σχέδιο, και σε σχετικές ειδήσεις, ένα άλλο Bape X Adidas Superstar Collab βρίσκεται στα έργα!

Εικόνα μέσω US_11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *