Το ανθρώπινο Made X Adidas Originals συνδέεται με μια καψάκια εμπνευσμένης από ρετρό αθλητισμού

που συμμορφώνεται με την απελευθέρωση του ανθρώπινου x adidas eqt αγωνιστικά πάνινα παπούτσια μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, το duo επιστρέφει για μια περιορισμένη ποικιλία ενδυμάτων που προετοιμάστηκαν να προσθέσουν ένα ρετρό vibe πίσω στις ντουλάπες μας.

Η συλλογή Little Capsule διαθέτει μπλουζάκια, windbreakers καθώς και σορτς όλα τα οποία αντικατοπτρίζουν την παλέτα χρωμάτων που ανακαλύφθηκαν στα πάνινα παπούτσια. Το παραδοσιακό μπλοκάρισμα χρώματος κοσμεί το εξωτερικό καθενός από τα ρούχα με ριγέ τόνους που ανακαλύφθηκαν σε κάθε κομμάτι αντίστοιχα. Παράλληλα, τόσο το λογότυπο της Adidas Trefoil όσο και το ανθρώπινο έμβλημα της καρδιάς μπορούν να ανακαλυφθούν σε κάθε κομμάτι.

Εικόνα μέσω adidas Originals
Η συλλογή χρησιμοποιεί δύο βασικές παλέτες χρωμάτων σε όλη την έκταση. Το πρώτο είναι αποτελούμενο από teal, lilac καθώς και φωτεινό κίτρινο, καθώς και εκπέμπει μια έντονα ηλιόλουστη ατμόσφαιρα. Η δεύτερη παροχή επιλέγει περισσότερους φθινοπωρινούς τόνους με καφέ, πορτοκαλί, γκρι καθώς και μαύρες αποχρώσεις που συνδυάζονται μαζί με αρμονία.

Τα πάνινα παπούτσια παρουσίασαν επίσης το προαναφερθέν στυλ με χρωματισμό με ένα αναπνεύσιμο πλέγμα καθώς και το Nubuck Upper. Ένα συναρπαστικό στυλ μεσαίας σόλας μεσαίας σόλας εγγυάται τη μέγιστη αναπνοή, καθιστώντας αυτά τα παπούτσια ιδανικά για θερμότερους μήνες.

Εικόνα μέσω adidas Originals
Η συλλογή προσφέρεται από τις 7 Αυγούστου μέσω της Adidas επιβεβαίωσε την εφαρμογή. Εάν είστε οπαδός του προηγούμενου, Collabs δεν θα θέλετε να χάσετε αυτό! Σε άλλες ειδήσεις, ελέγξτε το Yeezy Day 2021: Τα υψηλά ζεστά αποκαταστήματα που δεν θέλετε να χάσετε!

Εικόνα μέσω adidas Originals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *