Το Great Kicks X Amoeba Music X New Balance 992 αποκαλύπτεται σε δύο χρωματιστά χρώματα

σε αυτή την εποχή, όπου η online μουσική ροή είναι πολύ πιο διάσημη από ποτέ, η μουσική βιομηχανία έχει επηρεαστεί πολύ από τους ανθρώπους επιλέγοντας δωρεάν μεθόδους όπως Spotify ή YouTube. Πίσω στη μέρα, τίποτα δεν ήταν πολύ πιο συναρπαστικό από την αγορά φυσικών καταγεγραμμένων αντιγράφων των πολύ αγαπημένων ζωνών σας όπως κασέτες και βινύλιο CD. Με αυτό είπε, η Californian ανεξάρτητη ρεκόρ Amoeba Music, που ιδρύθηκε στη δεκαετία του ’90, επέζησε της πτώσης των CD και συνεχίζει να παραμένει σε λειτουργία με εγκαταστάσεις στο Berkley και το Σαν Φρανσίσκο. Τώρα για να γιορτάσουν το μεγάλο άνοιγμα του νέου υποκαταστήματος του Χόλιγουντ, η Amoeba συνεργάστηκε με το online blog sneaker και τα boutique μεγάλα λάκτισμα, που κατοικούν επίσης μέσα στην περιοχή του κόλπου και διακεκριμένα αθλητικά σότσα γιγαντιαία νέα ισορροπία, Ισορροπία 992 σε δύο χρωματιστά χρώματα.

Η τρισδιάστατη συνεργασία θέτει τη σκηνή για τη διάσημη σιλουέτα 992 της New Balance για την εκτέλεση βελούδινης σουέτ και δερμάτινα πάνελ, χρώματα νέον και πιασάρικα αποτυπώματα, που αγγίζουν την αισθητική των προαναφερθέντων ετικετών. Μεταφέροντας όλα τα διαχρονικά χαρακτηριστικά του, όπως τα λογότυπα “N” του προφίλ “N” και το Dual Encap και το Abzorb Midsoles που χρησιμοποιούν εντυπωσιακά επίπεδα άνεσης, αυτά τα NB992s είναι ένας μη-brainer COP για πολλούς sneakerheads εκεί έξω.

Εικόνα μέσω μεγάλων κλωτσιών

Εικόνα μέσω μεγάλων κλωτσιών
Το πρώτο ζεύγος χρησιμοποιεί ένα πολύ πιο ελκυστικό set-up: επιδοκιμασμένο σε χρώματα μαύρου, πράσινου μέντα και κόκκινο που νεύει στο λογότυπο της υπογραφής του Great Kicks. Το τελευταίο επιλέγει πολύ πιο λεπτή εμφάνιση, αθλητικές αποχρώσεις του γκρι και του κίτρινου. Το συγκρότημα υπογραμμίζει επιπλέον τη συνεργασία υψηλού προφίλ με τη “μουσική” και την “ειρήνη” ξόρκια στη φτέρνα στη θέση του κλασικού branding “Made in USA”, και οι δύο στρογγυλοποιημένες με τη ζωντανή σήμανση της Amoeba που συνδέεται με τα κορυφαία eyestays ως hangtag.

Το Great Kicks X Amoeba Music X New Balance 992 αναμφισβήτητα κατέχει καθεστώς Grail για πολλούς λάτρεις της New Balance. Ενημερώστε μας αν θα προσθέσετε αυτά τα πυρκαγιά στη συλλογή σας και ενώ είστε εδώ, ίσως να έχετε μια πιο προσεκτική ματιά στο νέο Comme des Garçons Homme X New Balance 574! Για να μείνετε στο γνωστό ότι οι υψηλές θερμές κυκλοφορίες ισορροπίας όπως αυτή, κρατήστε το κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή, καθώς θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας ενημερώσουν για όλα τα νέα υποδήματα, τα teasers, τις ενημερώσεις και πολύ περισσότερα .

Εικόνα μέσω μεγάλων κλωτσιών

Εικόνα μέσω μεγάλων κλωτσιών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *