Το Adidas ZX 2K Boost Pure αποκαλύπτεται σε δύο νέα χρωματιστά

Οι τρεις λωρίδες ενσωματώνουν μερικές από τις τελευταίες και μεγαλύτερες τεχνολογίες τους μαζί με την επερχόμενη ώθηση Adidas ZX 2K Pure! Ενώ το μνημείο ZX έχει περάσει εδώ και δεκαετίες, η τελευταία λαβή του γερμανικού γίγαντα το γυρίζει εντελώς στο κεφάλι του, καθώς και εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής.

Παρουσιάζεται σε δύο νέα καθαρά χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του “πυρήνα μαύρου” καθώς και του “Cloud White”, το ZX 2K Boost Pure διαθέτει ένα ομαλό άνω άνω ripstop με άφθονη ταινία για μια σκληρή και παρασκευασμένη αισθητική. Τρεις λωρίδες branding πυροβολούν διαγώνια στα πλευρικά καθώς και τα μεσαία πλευρικά πάνελ, ενώ τα “πορτοκαλί” κορδόνια καθώς και οι καρτέλες έλξης προσφέρουν την τελική εφαρμογή κλειδώματος.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτή τη φρέσκια σιλουέτα χωρίς να συζητήσετε την ενίσχυση της Adidas Boost παρακάτω. Η πλάτη είναι ενθυλακωμένη μέσα σε ένα ημι-μεταφρασμένο σύστημα, ενώ το μέτωπο έχει μείνει υποβληθεί για το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Διατίθεται τώρα στο Adidas UK, το Adidas ZX 2K Boost Pure δεν πρέπει να χάσετε, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για την καλύτερη δυνατότητα σας για COP! Ας καταλάβουμε ποια χρώματα αισθάνεστε περισσότερο, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να πάρετε την καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Sean Wotherspoon X Adidas ZX 8000 “Super Earth”!

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *