Το τέλος. Το X Adidas Consortium Stan Smith είναι εξαιρετικά λίγα και πολύ ασυνήθιστα

μετά τη συνεργασία για την ατμόσφαιρα Yung-1 τον περασμένο μήνα, End. Τα ενδύματα καθώς και η κοινοπραξία adidas έχουν επανενωθεί για ένα πολύ μικρό Stan Smith. Κατασκευάστηκε για να γιορτάσει την εισαγωγή του νέου καταστήματος του Λονδίνου, η κυκλοφορία διαθέτει μια απογυμνωμένη πλάτη χειριστή το φημισμένο παπούτσι τένις.

Ντυμένος με δερμάτινο δέρμα, καθώς και ένα καθαρό λευκό χρώμα, η συνεργασία χαρακτηρίζει την επωνυμία Signature Stan Smith Tongue, εκτός από το λογότυπο του End. ανάγλυφη τους. Τέλος, το πάνινο παπούτσι ολοκληρώνεται με την παραδοσιακή διάτρηση τριών λωρίδων.

Το τέλος. Το X Adidas Consortium Stan Smith περιορίζεται αυστηρά σε μόνο εκατό ζευγάρια, καθώς και μια κλήρωση είναι τώρα ανοιχτή μέσω του τέλους. ηλεκτρονικό κατάστημα. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό το πάνινο παπούτσι κάτω στην ενότητα σχολίων παρακάτω! Στις Associated News, το Adidas Originals X Stella McCartney μόλις πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του πρώτου χορτοφαγικού Stan Smith!

Εάν πιστεύετε ότι καλύπτετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το πιο πρόσφατο στο τέλος. Είδη ένδυσης!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *