Τα κορυφαία 5 μεγαλύτερα παπούτσια του 2018

πέρυσι ήταν ένα απολύτως τεράστιο έτος για τα πάνινα παπούτσια. Με συνολικά όπως το λευκό X Nike αλλάζοντας εντελώς το παιχνίδι, καθώς και τα σπίτια μόδας της κληρονομιάς όπως η Balenciaga καθώς και η Gucci δεν έπεφταν τίποτα, ωστόσο, ήταν η χρονιά που μεταμόρφωσε ολόκληρη τη βιομηχανία πάνινων παπουτσιών.

Για το 2018, αυτό θα παραμείνει πολύ το ίδιο ακριβώς για το μεγαλύτερο μέρος, ωστόσο, υπάρχουν μερικά πρότυπα που θα καταλήξουν να είναι πολύ πιο εμφανή. Κρατώντας αυτό που λέγεται, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα πέντε κορυφαία μοτίβα που θα κυριαρχήσουν απολύτως στο τοπίο του πάνινα παπούτσια φέτος.

Μεγιστοποίηση μινιμαλισμού

Αυτό είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο εμφανές μοτίβο πάνινα παπούτσια του 2018. Όλοι προσπαθούν να κάνουν το παραδοσιακό πάνινο παπούτσι πολύ πιο ομαλό και απλό. Από την παραδοσιακή Air Force Nike 1 ’07, η οποία απομακρύνει εντελώς με οποιοδήποτε είδος χρώματος, με το Adidas Originals NMD CS1 ‘Triple Black’ Το μοτίβο δεν θα πεθάνει σύντομα.

Γραφικό περιεχόμενο

Τώρα για ένα μοτίβο που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του φάσματος. Πριν από λίγες εποχές, τα μεγάλα γραφικά στα πάνινα παπούτσια θα είχαν θεωρηθεί ότι είναι και μέθοδος, ωστόσο, χάρη σε όσους συμπαθούν τη Nike και το Gucci, το γραφικό περιεχόμενο είναι οτιδήποτε τώρα. Το Nike Air Max 1 ‘Just Do It’ ήταν ο ουρανός του λογότυπου, ενώ η συνεργασία του Swoosh με τον Sean Wotherspoon για το Sean Wotherspoon X Nike Air Max 97/1 και το Parra για το Parra X Nike Air Max 1 διαθέτει μερικά από τα πιο πολύχρωμα γραφικά Βλέπεται σε οποιοδήποτε είδος πάνινα παπούτσια. Το Gucci Rhyton συμμορφώνεται επίσης με αυτή την τάση, με ένα τεράστιο λογότυπο στα πλαϊνά πάνελ.

Dadcore Vibes

Ενώ είμαστε στο θέμα του Gucci και της επιδεξιότητας, το μοτίβο Dadcore είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη δήλωση μόδας της χρονιάς. Με επικεφαλής το Balenciaga Triple S καθώς και το Adidas Originals Yung-1, υπάρχει κάτι για αυτό το μοτίβο που το καθιστά τόσο επιθυμητό. Οτιδήποτε, ωστόσο, λεπτή, η πλειοψηφία των μπαμπά είναι ρετρό, υπερβολικά σχεδιασμένο καθώς και λειτουργικά thiccc midsoles που πιθανότατα θα σας κάνουν μερικές ίντσες ψηλότερα. Μπορούμε να δούμε το μοτίβο παπουτσιών του μπαμπά να είναι ένα μεγάλο πράγμα το 2019.

Πέμπτη

Μια άλλη vintage τάση, sneakerheads έχουν αγαπήσει απολύτως το μοτίβο επιστροφής φέτος. Από το Converseâ Chuck Taylor 1970 Hi στο Nike Air Max Deluxe, αυτές οι σιλουέτες είναι διαθέσιμες σε κάθε μορφή καθώς και μέγεθος, καθιστώντας το ένα από τα πολύ πιο ευέλικτα μοτίβα εκεί έξω. Το Adidas Originals έπαιξε επίσης ένα τεράστιο ρόλο εδώ, με την επιστροφή του Adidas Originals ZX 500 RM που θα μπορούσε να έχει κοσμήσει τη συλλογή του sneaker πίσω στη δεκαετία του ’80.

Επιστροφή στο μέλλον

Αυτό μπορεί να είναι κάπως απρόβλεπτο μετά τις δύο τελευταίες τάσεις, ωστόσο η αγορά επιστρέφει στο μέλλον φέτος. Με επικεφαλής το Adidas AlphaEdge 4D, η τεχνολογία 3D Printing Tream Stripes στέφθηκε από το περιοδικό Time ως μία από τις είκοσι πέντε καλύτερες εφευρέσεις του τρέχοντος έτους. Από την άλλη πλευρά, το Nike Zoom Fly ZP σκοτώνει επίσης σε αυτόν τον τομέα, χρησιμοποιώντας μια σειρά από ολοκαίνουργιες τεχνολογίες, όπως ένα πλήρες μήκος, πλάκα νάιλον με άνθρακα ενσωματωμένη μέσα στη μεσαία σόλα, καθώς και μαξιλάρι σεληνιακού Ως σταθερός αφρός για ισορροπία απορρόφησης σοκ, σταθερότητα, καθώς και απάντηση, χωρίς να θυσιάζουμε την άνεση. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι κατέχει το μέλλον.

Ποιος πιστεύετε για την καταχώρισή μας για τα πέντε κορυφαία μοτίβα πάνινα παπούτσια του 2018; Συμφωνείτε με αυτό ή πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρχουν μερικές πολύ πιο άξιες αναφορές; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων, καθώς και να είστε βέβαιος να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για το τρέχον καθώς και το μεγαλύτερο σε πάνινα παπούτσια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *