Το Off-White X Air Jordan 4 “Bred” πέφτει αργότερα φέτος

Virgil Abloh απλά δεν σταματά, έτσι; Με το θερμό αναμενόμενο “πανί” ακριβώς γύρω από τη γωνία, φαίνεται ότι ο σχεδιαστής ανδρικών ενδυμάτων Louis Vuitton έχει ένα άλλο AJ4 επάνω στο μανίκι του με το λευκό X Air Jordan 4 “Bred”! Πρώτα αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των αριθμών της έκθεσης ομιλίας στο MCA Σικάγο το περασμένο καλοκαίρι, η φήμη έχει ότι το επιθυμητό χρωματιστό θα κυκλοφορήσει στην παραγωγή αργότερα φέτος!

Με μια κατασκευή Black Suede Premium, τα διαφανή πάνελ χαρακτηρίζονται από το “Bred” παρόμοιο με το Air Jordan 5 Collab της Abloh από νωρίτερα αυτό το έτος. Οι διάσημοι πάνελ μαζί χάνουν τα πλευρικά πάνελ, ενώ οι ελαστικές πτυχές μπορούν επίσης να βρεθούν για μια αποικοδομημένη αισθητική που γίνεται για να γυρίσει τα κεφάλια.

Εικόνα μέσω του MCA Chicago
Οι εντυπωσιακές κόκκινες προβολές κατεβαίνουν στη γλώσσα και στη μεσαία σόλα Nike Air και να στρογγυλοποιήσουν τα πάντα, η τεχνική πολυσύχναστη εκτυπώνεται κατά μήκος των μεσαίων, οριστικοποιώντας τον θρυλικό σχεδιασμό.

Σύμφωνα με το πάνινο πάνινο @SoledeBrief, το off-λευκό X Nike Air Jordan 4 “Bred” θα μπορούσε να είναι μαζί μας γύρω από τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Εάν θέλετε ένα ζευγάρι, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή και θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους για τα τρέχοντα νέα, τους εμπόρους και τις πληροφορίες της κλήρωσης! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για το τρέχον λευκό X Nike Collab, και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να φτάσετε κοντά με το λευκό X Air Jordan 5 “Sail”!

Εικόνα μέσω του Soledebrief

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *